Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Video: Barbara Kolar zaplesala u Plesu sa zvijezdama
Ana Ugarković ipak nije imala dovoljnu podršku publike za ulazak u finale ovogodišnje sezone

Video: Barbara Kolar zaplesala u Plesu sa zvijezdama

PIŠE: Katarina Hrgović
Foto: HRT

Barbara Kolar i Davor Bilman ukrali su ovotjedni Ples sa zvijezdama preostalim parovima u showu. Voditeljica se izvrsno snašla u ulozi plesačice, a 5 minuta koje je ovaj neočekivani par ispunio svakako su vrhunac večerašnjeg showa. Tako smo konačno, nakon dugo vremena, vidjeli da i Davor Bilman pleše, i da pritom svojim mišićima lica zna proizvesti vrlo zanimljive grimase, nalik onima Vedrana Mlikote.

Baš kao i u prošloj emisiji, i ovoga je puta svaki par otplesao dva plesa. Gordan Kožulj i Ana Herceg otvorili su večer otplesavši cha cha cha za koji su dobili sjajne kritike žirija. "Vidim da si se konačno oslobodio i drago mi je da plešeš večeras. Bio si spontan, i sve u svemu jako sam zadovoljan tvojim nastupom", poručio mu je Elio. "Napredak je očit, bio je užitak gledati vas", složila se Milka. 
 
 
Gordan i Ana za svoj su quickstep dobili čak i veće pohvale nego za prvi. "Za mene je ovaj bio bolji ples nego onaj prvi. Ono što mi se jako sviđa, Gordane, tvoje je držanje koje se itekako popravlja", rekao je Davor, dok mu je Dinko poručio: "Go, go, Gordan!". Komplimenti žirija stigli su i u brojčanom obliku, pa su tako zasluženo dobili vrlo dobrih 36 bodova. 
 
Franka Batelić u sigurnim rukama Ištvana Varge oduševila je u crvenoj haljini dok je plesala jive, a za svoj besprijekorni nastup dobili su sve pohvale stručnog žirija. "Koreografija je odlična, bilo je živahno i jako puno energije", bio je zajednički zaključak. Da su napravili dobra posao pokazalo se i u sjajnoj ocjeni, gotovo savršenim brojem 39. 
 
 
Drugi ples kojeg su večeras predstavili bio je slowfox kojeg su odradili čak i bolje od jivea, čime su pokazali kako im standardni plesovi izvrsno leže. "Lijepo ste to odradili, baš sam uživao u ispričanoj priči, krasno držanje i bilo vas je jako lijepo vidjeti", nahvalio ih je Elio Bašan. Jedina dama žirija, Milka Babović, Franku je nazvala "nebrušenim dijamantom", a Dinko ih je okarakterizirao hrvatskima Ginger Rogers i Fredom Astaireom. 
 
Ana Ugarković i njezin partner Nicolas Quesnoit otplesali su solidni slowfox kojim je žiri bio jednako solidno zadovoljan. "Ana, neosporna je činjenica da sve više uživate u plesu. Nisam mislio da ću ovo ikada reći, ali malo ste se popravili u držanju. Naglasak na malo", izjavio je Davor, dok je Dinko bio malo kritičniji. "Vi uživate a ja imam problema. Nisam ništa vidio od haljine jer je bila preduga, pa nisam mogao promotriti neke bitne elemente kao rad stopala. 
 
 
Duško, na plesni podij

Gledatelji su se ovog puta smilovali žiriju pa je zbrojem glasova odlučeno da Ana Ugarković neće nastupiti u finalu. Tako ćemo iduće subote u borbi za titulu "hrvatskog plesnog para godine" vidjeti Franku Batelić i Ištvana Vargu kojima će se suprotstaviti Gordan Kožulj i Ana Herceg, a svakako očekujemo vidjeti i Duška Ćurlića u ulozi plesača. Duško, we dare you!
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #5
    0 0
    anax anax @ 14.12.2009. 21:56
    Ovaj video što je u članku,  ta skladba... Ali već sam saznala, istoimena skladba je iz filma "Love story", autor Francis Lai
  • #4
    0 0
    bozoli bozoli @ 14.12.2009. 20:09
    Koji put?
  • #3
    0 0
    anax anax @ 13.12.2009. 23:18
    Zna li netko kako se zove skladba na koju su plesali Franka i Ištvan?
  • #2
    0 0
    gordan gordan @ 12.12.2009. 23:38

    Vidim da je na svim "velikim portalima" tipa index/net.hr glavna vijest da su se Franki dvaput vidjele bradavice tijekom plesa. Jebote koji breaking news. Kakvo istraživačko novinarstvo. Stvarno odlazimo u k.rac.

    Edit.

    Na net.hr su maknuli bradavice iz naslova, Index je također promijenio i naslov i sadržaj teksta. Index je čak maknuo i slike. Što se događa? Promjena uredništva? Naglo prosvjetljenje? Ili je netko priprijetio? Teško da bi se oni odrekli takvih "atraktivnih" naslova i materijala samo tako.

  • #1
    0 0
    aya aya @ 12.12.2009. 22:53

    Ispravak netočnog navoda!

    Davora Bilmana vidjeli smo kako pleše još u prvoj sezoni Plesa sa zvijezdama!

    Naputak: naučiti zadaću prije pisanja članka!

Pogledaj sve komentare (5)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala