Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Vedrana Rudan prosvjeduje protiv televizije na kojoj radi
Književnica odbija snimati svoj talk show dok se ne promijeni rukovodstvo riječke televizije Kanal Ri

Vedrana Rudan prosvjeduje protiv televizije na kojoj radi

Foto: Nova TV

Kontroverzna hrvatska književnica Vedrana Rudan prekinula je snimanje svog talk showa "Veranda" na riječkoj televiziji Kanal Ri u znak prosvjeda protiv nagradne igre koju je ta televizijska kuća povodom desetog rođendana osmislila s jednom autokućom. 

Igra pod nazivom "Drži ga!!" pokrenuta je početkom studenog, a u njoj se desetorica finalista bore za automobil Peugeot 206 na način da moraju trčati pored automobila u pokretu dok se za njega drže samo jednom rukom. Pobjednik je onaj koji bude što duže izdržao dok bude stajao kraj nagradnog automobila. 
 
I konje ubijaju, zar ne?
 
Revoltirana ovom nagradnom igrom Rudan je odlučila prekinuti snimanje "Verande" dok ne bude kažnjena osoba odgovorna za pokretanje te igre, što je potvrdila u intervjuu za net.hr. 
 
 
"Da, istina je, prekinula sam snimanje Verande. Teška srca odustala sam od projekta koji mi puno znači. Sramota je da 10 siromašnih građana mora stajati držeći jednom rukom automobil dok ne iznemognu, dok ne padnu s nogu, dok ne umru. Ovo je strašna kopija filma 'I konje ubijaju, zar ne?'", rekla je za net.hr. Rudan od glavne urednice Sanje Tumare i direktorice Ivanke Šimunović traži kažnjavanje osobe koja je pokrenula ovu nagradnu igru. 
 
"Ne čudi me bolesni um koji je osmislio ovu igru, iznenađuje me reakcija grada. To je nehumani i ponižavajući čin. Znam tko je osoba koja je smislila igru, ali o tome neću govoriti, treba odgovarati nadležna osoba koja je to odobrila, a to je cijelo rukovodstvo Kanala Ri. Ako se to isto rukovodstvo promijeni vratit ću se snimanju, u suprotnom više nikada neću kročiti nogom u redakciju", zaključila je Vedrana.
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #2
    0 0
    nerona nerona @ 5.12.2009. 14:05
    Tu i tamo, zna biti neosnovano okrutna, otkud srčanost odjedanput.....previše farizejski, i, ukoliko ste pročitali jučerašnji članak u "Novom listu", jako, jako kontradiktorno.............!!!!!
  • #1
    0 0
    jana_banana jana_banana @ 4.12.2009. 18:26
    Ma, daaaj... Rudan, možeš ti i bolje.
Pogledaj sve komentare (2)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala