Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


U Gotovčevima ništa novo: Simona plače, Ante psuje
I tako u nedogled. Srećom, isti ćemo scenarij gledati u još samo dvije epizode

U Gotovčevima ništa novo: Simona plače, Ante psuje

PIŠE: Katarina Hrgović

U ovotjednom nastavku sage o "najskandaloznijoj hrvatskoj obitelji" Gotovčevima, još smo jednom mogli posvjedočiti njihovim neumornim svađama, patetičnim razbacivanjem uvreda, nezaobilaznog Simoninog plakanja i Antinog besramnog kočijaškog rječnika.  

Simonica se (i mi smo nakratko poklekli pred umanjenicama) preselila u Buzin kod  Željka Ištvanovića, Simoninog biološkog oca, s kojim manekenka želi poboljšati odnose. "Ne bi bilo loše da Ante skoči kod doktora na pregled nekakvi da mu se malo pomogne. Nije on loš, ali su mu živci loši, možda nakon liječenja opet bude dobar", tješio je Željko svoju kćer. 
 
"Najsmješniji" dio ove emisije bio je Antin posjet liječničkoj ordinaciji gdje je napadno i posve neukusno jeftinim uletima pokušao "naći neku drugu malu" kako bi se osvetio Simoni. Nakon što mu je doktorica prepisala antidepresive, Ante je utjehu pronašao u Petrovoj crkvi gdje se pomolio za Simonin povratak. 
 
"Dogovorili smo se da ćemo samo poslovno surađivati. Šta se mene tiče, između nas dvoje je gotovo totalno", bila je odlučna Simona koja je unatoč razvodu "zbog profesionalne karijere" odlučila zadržati prezime Gotovac. "Moj život je na kraju krajeva stvarno jedan reality. Nije istina što ljudi kažu, da izmišljam bilo što samo da bi dospjela u novine", dodala je grcajući u suzama.
 
 
"Ja stalno gledam panično u mobitel jer mislim da se negdje jebeš. Ja sam konstantno glupa i kao ti si mene stvorio. Ti si bog i batina, a ja tvoja služavka!", vikala je iznervirana Simona, a Ante joj je samo obećao kako neće potpisati zahtjev za razvodom dok ne otiđu do bračnog savjetnika i ne prođu kroz postupak pomirenja.
 
Ovo je (tek) treća od najavljenih pet epizoda, što znači da nas očekuju još dvije jednako naporne. U sljedećoj ćemo tako moći gledati njihov bespotrebni posjet psihologu u čijem će uredu Ante skinuti vjenčani prsten.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala