Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Gotovčevi: Tako dosadni, a tako gledani
Simona i Ante nemaju više što za ponuditi. A ipak, tako su gledani

Gotovčevi: Tako dosadni, a tako gledani

Simona i Ante nemaju više što za ponuditi, njihov život pred kamerama uvreda je za gledateljstvo - konstatacije su to pojedinih medija o reality showu "Gotovčevi", koji je nedavno počeo s prikazivanjem na Novoj TV. Bilo je i inicijativa po forumima, kao i grupa na Facebooku koji pozivaju na bojkot reality showa Gotovčevih. A ipak, tako su gledani. 

Računica je jednostavna: nakon što je par Novoj TV u showu "Farma" dokazao da će dušebrižnici rado baciti oko na njihov život, jedini logičan potez bio je ovaj reflektora željan par nagovoriti da se samo još malo razotkrije.

I doista, ima tu svega. Od usiljenog ljubakanja pred kamerama, do tenzija, kojima nije trebalo dugo da isplivaju na površinu. Dosad su se gledatelji mogli naslušati svega - od Ante koji sjedeći na grobu baki i djedu govori "Bog vam dao zdravlja", preko Simone koja je javnost uputila u to da je zbog braka "zaradila 28 cista, čir, suze i stres", pa do njezine majke Tamare Trpkov koja o zetu govori kao o "bad guyju" koji je njezinoj unučici Gabrijeli otac samo na papiru.

U najnovijoj epizodi Simona je gledatelje počastila još jednim odlaskom od supruga, poručivši mu kako "ne može spasiti brak u kojem nema poštovanja". Plačući, kako je objasnila, "od sreće", Simona je ustvrdila kako ju nitko ne može zaustaviti u tome da od odvjetnice zatraži rastavu braka, a kao potvrdu da je ozbiljna u svojoj namjeri, pred kamere je dovela i agenta za nekretnine s kojim je razgledala stanove koji joj se čine podobnima za život sa kćerkicom. "Vraćati se staroj ljubavi je kao čitati knjigu kojoj znaš kraj", ustvrdila je pjevačica, koja se prezimena Gotovac ipak neće odreći zbog karijere.

MojTV.hr

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #2
    0 0
    Mala_Vila mala_vila @ 7.10.2009. 18:17
    Ma ni ja ih ne pratim. Iskreno - pogledala sam samo prvu (barem mislim da je bila prva) i nije mi se uopće svidjelo... a ljudi ih valjda gledaju jer inako nema ništa pametnije na toj televiziji. Ma nisu valjda tako gledani?! 
  • #1
    0 0
    nerona nerona @ 6.10.2009. 12:46
    Ako su gledani, onda su, valjda, i zanimljivi-onima koji gledaju. A tih je, koliko vidim i čujem u svom okruženju, poprilično. Osobno ne pratim emisije takve sorte.
Pogledaj sve komentare (2)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala