Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


David Letterman se navodno razvodi zbog svojih seksualnih ekskurzija
Suprugu je godinama varao, a sada je ljubavnicu poveo i na obiteljski odmor

David Letterman se navodno razvodi zbog svojih seksualnih ekskurzija

PIŠE: Katarina Hrgović
 
Nakon što je poznati televizijski voditelj u svom Late Showu javno priznao da je imao seksualne odnose s nekima od svojih zaposlenica i nakon što se zbog toga javno ispričao i njima i svojoj supruzi Regini Lasko s kojom ima petogodišnjeg sina Harrya Josepha, David Letterman napravio je još jednu pogrešku. Naime, na nagovor svoje supruge David je uzeo nekoliko slobodnih dana kako bi se odmorio od medijske zbrke i obitelji priuštio put na otok St. Barts, no na putovanje je poveo i osobnu asistenticu Stephanie Birkitt, jednu od žena s kojom je imao seksualnu aferu.
 
Birkitt, koja kao Lettermanova asistentica zarađuje 200 tisuća dolara godišnje, sa voditeljem se upustila u odnos prošle jeseni na njegovom ranču u Montani. Davidova supruga Regina za njihovu je vezu saznala tek nakon povratka sa odmora i to preko medija. Navodno je toliko pobjesnjela zbog toga da je odlučila okončati njihov nekoliko mjeseci dug brak i 23 godina dugu vezu.
 
"Njihov je odnos prerastao u pravu bitku. Regina se osjeća povrijeđeno i poniženo, želi mu se osvetiti zbog svega što joj je priuštio. Tijekom 23 godine koliko su zajedno on ju je opetovano varao sa nekoliko žene, uključujući i Stephanie Birkitt", rekao je izvor blizak paru. David i Regina navodno nisu potpisali predbračni ugovor, pa bi ovaj možebitni razvod slavnog voditelja mogao koštati milijune dolara, ali i skrbništvo nad njihovim sinom.
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala