Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Zach Galifianakis i njegove dvije paprati kreću na turneju
Stigao je prvi trailer za film "Between Two Ferns: The Movie", koji predstavlja filmsku verziju urnebesnog showa

Zach Galifianakis i njegove dvije paprati kreću na turneju

Stvaranje filmske verzije bilo koje serije ili showa može biti problematično, ali stvaranje filmske verzije web serijala/talk showa posebnog stila pod vodstvom Zacha Galifianakisa - to je nešto potpuno neočekivano!

Galifianakis i scenarist i redatelj Scott Aukerman pokušali su od neobičnog showa Between Two Ferns stvoriti film, a prve kadrove danas imamo prilike vidjeti u traileru.

Between Two Ferns je zapravo talk show u kojem Galifianakis, na sebi svojstven način, razgovara sa slavnim osobama. U filmskoj verziji ta je priča malo proširena i otprilike ide ovako:

Will Ferrell je preuzeo Galifianakisov show i stavio ga na humoristični web portal Funny or Die (on je zapravo jedan od pokretača tog portala, a Between Two Ferns se tamo i prikazuje). Nakon incidenta u kojem se skoro utopio Matthew McConaughey, Ferrel zahtjeva od Galifianakisa više sadržaja te on kreće s malom ekipom na turneju, kako bi snimio niz intervjua s poznatim osobama i tako spasio svoju karijeru i reputaciju. Naravno da sve to vodi do kaosa, neugodnih tišina i pokušaj izgovaranja imena Benedicta Cumberbatcha.

Between Two Ferns: The Movie donijet će nam mnogobrojna poznata lica, među kojima su i Keanu Reeves, Brie Larson, Jon Hamm, Chriss Teigen i David Letterman. Kako će oni preživjeti Galifianakisove neugodne intervjue saznat ćemo 20. rujna, kada film stigne na Netflix.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala