Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Ja sam opet tu ili Kako se razbahatila Mirna Berend
Nekoliko TV kolumni bilo je dovoljno da "televizijska povratnica" krene u pljuvačku misiju

"Ja sam opet tu" ili Kako se razbahatila Mirna Berend

PIŠE: Dario Petruševski

Nije neka fora graditi karijeru na gorčini, a Mirna Berend, aktualna "televizijska povratnica", upravo njoj može zahvaliti novi televizijski angažman. Odsad će u "IN Magazinu" Nove TV, u kojeg je došla kao komentatorica mjeseca, voditi, naime, "ekskluzivne intervjue". Čime je zaslužila tu čast? Višemjesečnim pljuvanjem svega što je, besposlena i isfrustrirana, vidjela u televizijskom eteru.
 
Naglasak, naravno, pada na sve one koji su je te povijesne 2000. godine potjerali s državne televizije. Iako stalno govori da je iznad toga, Mirna ne prestaje cinično, a nekad i uvredljivo, govoriti o ljudima koji su je, na kraju krajeva, i učinili poznatom. "Do sada na profesionalnom planu nisam doživjela niti jedan neuspjeh, ali oni koji su odlučivali o mojoj karijeri i profesionalnom angažmanu su doživjeli potpuni fijasko. JA SAM OPET TU", bahato je izjavila za Jutarnji list.
 
 
Mirna smatra da je najbolja. Misli da podaci o gledanosti koje joj serviraju šefovi imaju veze s prijemom njezinih uvreda u javnosti. Misli da je fora, da je glas naroda, da prije večere svim hrvatskim domaćicama kaže upravo ono što su cijelog dana željele čuti - da nitko i ništa ne valja, da je ona Bogom dana i da je, ajmo se još jednom podsjetiti, nepravedno otjerana s HTV-a.
 
Govoreći o novoj rubrici, ne štedi na spektakularnim najavama. U goste joj u prvom izdanju dolazi "netko tko nikome, ali baš nikome ne daje intervjue". "Ne želim se vremenski ograničiti i terorizirati gledatelje pukim popunjavanjem minutaže, čemu smo svjedoci u zadnje vrijeme", kaže Mirna, uvjerena da njezino pranje javnih osoba nije ništa više nego - puko popunjavanje minutaže.
 
 
Čisto sumnjamo, jer ju je Mirna, to sad sa sigurnošću možemo reći, pretvorila u biznis. Neki flaširaju zrak, a ona je zapakirala svoju tešku sudbinu zbog koje misli da ima pravo suditi svima i svemu. Koliko dugo, odredit će Bog i direktor - dok mu se opako ne zamjeri.
 
Mirnu Berend, kako bi i sama rekla, prozivamo "na profesionalnoj, a ne na osobnoj razini". Osobna u našem slučaju i ne postoji, jer je ne poznajemo, a nakon toliko negativne energije, zavisti i neutemeljenih kritika, nekako i ne želimo. Ovako, preko malih ekrana, uvijek imamo adut u ruci - daljinski upravljač, a šansa da će nas, nakon godina srdačnih zagrljaja u eteru prozvati budalama, i ne postoji.
 
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #7
    0 0
    buzdovan buzdovan @ 4.9.2009. 15:28

    Čitam ovaj priglupi članak i mislim si: "Sve stoji osim što bi umjesto PIŠE trebalo pisati ISPUŠTA VJETROVE NA POGREŠAN OTVOR!

    E, moj Dario Petruševski ili kako se već zoveš! Ti si opet tu...  

  • #6
    0 0
    Mala_Vila mala_vila @ 4.9.2009. 14:44
    Iskreno, ne pratim baš ta njezina "pljuvanja", kako ste vi to rekli, pa i ne znam baš kako bi se postavila. Ali opet je točno da ima hrabrost reći na tv-u ono što možda drugi nemaju... A ne znam, pogledat ću, pa ću možda imat bolji stav o tome....
  • #5
    0 0
    wjeshtica wjeshtica @ 2.9.2009. 20:51
    Čitam i ne vjerujem....Koliko malo ljudi zaista poznaje Mirnu.... Ja sam je upoznala privatno,ne vezano za tv,za estradu. Mirna je jedna divna osoba,komunikativna,jednostavna,iskrena,predivna!!! Ako osuđujete to što ona ima hrabrosti reči javno i na glas ono što misli o nekim osobama,onda ste doista jadni!!!! MIRNA NE DAJ SE!!! Ima nas koji smo uz tebe i podržavamo te!!!! Predivna si!
  • #4
    0 0
    abaris28 abaris28 @ 29.8.2009. 14:00
    ma mali joj ne daje dovoljno
  • #3
    0 0
    klosar klosar @ 29.8.2009. 11:46
    ma hvataju nju valunzi,a to kod žena u njenoj dobi zna bit jako frustrirajuće
Pogledaj sve komentare (7)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala