Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 31.3.
Nove epizoda showa "Tvoje lice zvuči poznato" i odličnih serija te rado gledani filmski naslovi

TV Preporuke dana – Nedjelja 31.3.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 31. ožujka.

SERIJE / EMISIJE

Tvoje lice zvuči poznato, Nova TV u 20:15 sati
Titulama pobjednika dosad su se okitili Antonia Dora Pleško, Mia Negovetić te čak dva puta Alen Bičević, koji trenutno i prednjači na ljestvici prema ukupnom zbroju bodova. No njihova se avantura tek zahuktava, a kandidati će već ove nedjelje dobiti novu priliku da iznenade gledatelje novim krugom fantastičnih izvedbi i imitacija.

Bogovi tenisa, HTV 2 u 22:15 sati
Mnoštvo ljudi dolazi gledati okršaj teniskih superzvijezda u muškom finalu turnira u Wimbledonu 1981. godine. Suparništvo između seks-simbola Björna Borga i zločestog momka iz tabloida Johna McEnroea najuzbudljivije je u povijesti muškog tenisa.

Sin, HTV 3 u 23:30 sati
Godine 1852. pleme mladog Elia nabasa na vojnike koji im daju neočekivanu ponudu. Godine 1916. Pete donosi odluku koja bi mogla razoriti obitelj.

FILMOVI

Otkrila sam špijuna, RTL u 20:15 sati
Dave Bautista, profesionalni američki hrvač pokazat će svoje nježno lice u obiteljskoj komediji redatelja Petera Segala nastaloj prema scenariju braće Hoeber.

Gladijator, HTV 1 u 21:15 sati
U naslovnoj ulozi briljira stasiti Australac novozelandskog podrijetla Russell Crowe kojemu je upravo uloga tragičnog Maximusa omogućila zvjezdani status i titulu seks simbola.

Non Stop, RTL u 22 sata
Savezni zrakoplovni agent Bill Marks na novom je letu od New Yorka do Londona. Kada je zrakoplov već u zraku, Bill Marks primi SMS poruku da ukoliko 150 milijuna dolara ne bude isplaćeno na određeni bankovni račun, svakih 20 minuta netko će umrijeti.

Colombiana, Doma TV u 22:20 sati
Zoe Saldana je Cataleya, smrtonosna ljepotica koje posjeduje vještine profesionalnog ubojice. Ova akcijom nabijena priča nastala je prema scenariju slavnog francuskog redatelja i scenarista, Luca Bessona.

Uskrsnuće, Nova TV u 23 sata
Rimski tribun Klavije i njegov pomoćnik Lucije imaju zadatak riješiti što se dogodilo s Isusom u tjednima nakon raspeća kako bi razbili glasine o uskrslom Mesiji i spriječili ustanak u Jeruzalemu.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala