Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nastavak filma Super Mario planiran za 2026. i to s istim redateljima
Nintendo je potvrdio vijest o kojoj se dugo nagađalo

Nastavak filma "Super Mario" planiran za 2026. i to s istim redateljima

Foto: YouTube

Prošlogodišnji animirani film s najvećom ukupnom zaradom, Super Mario Bros. film, konačno je dobio zeleno svjetlo za nastavak!

Adaptacija jedne od najpopularnijih igrica svih vremena drugi je prošlogodišnji film po zaradi (prva je, naravno, Barbie) s fenomenalnih 1,361 milijarde dolara diljem svijeta tako da je samo bilo pitanje vremena kad će stići vijesti o nastavku. Dizajner i direktor Nintendo igrica Shigeru Miyamoto i Chris Meledandri iz Illuminationa jučer su vijest objavili tijekom Mario Day videa, a nastavak možemo očekivati 3. travnja 2026., skoro tri godine od originala (u kina nam je stigao 6. travnja 2023.).

Uz službenu potvrdu za novi film i datum izlaska, potvrđeno je da će i ovaj režirati Aaron Horvath i Michael Jelenic. Rečeno je i kako oni s ekipom animatora već rade na priči, scenama te razvijaju dizajne za nova okruženja.

Osim već spomenutog uspjeha u kinima, Super Mario Bros. film srušio je još nekoliko rekorda: postao je animirani film s najboljom zaradom u Universalovoj povijesti na domaćem tržištu (Sjeverna Amerika) te treći Universalov film po zaradi iza Jurskog svijeta i E.T.-ja!

Super Mario Bros. film donio nam je origin story Marija (Chris Pratt) i njegovog brata Luigija (Charlie Day) koji su od običnih vodoinstalatera u Brooklynu dospjeli u Mushroom Kingdom. Ostatku likova glasove su posudili Keegan Michael-Key, Jack Black, Sebastian Maniscalco i Anya Taylor-Joy. Radnja nastavka trebala bi Marija odvesti dalje: „Ovaj put mislimo da ćemo Marijev svijet proširiti još dalje i to će biti jedna vrlo zabavna priča“, rekao je Miyamoto jučer zagonetno.

Super Mario Bros. film u Hrvatskoj je dostupan na SkyShowtime streaming servisu.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala