Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 1.3.
Nove epizode serija uz izbor nešto starijih filmova

TV Preporuke dana – Petak 1.3.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 1. ožujka.

SERIJE / EMISIJE

Mrkomir Prvi, HTV 1 u 20:15 sati
U Kneževini je ponestalo krumpira, pa ni janjetina ne prija bez malo tog finog priloga. Pribislav ima krumpira za izvoz, pa se Mrkomir teška srca uputi k Pribislavu izmoliti nešto krumpira.

Novi stari slučajevi, HTV 2 u 23:05 sati
Danny Griffin, Steve McAndrew i Gerry Standing vraćaju se na male ekrane u 12. i posljednjoj sezoni serije te istražuju neriješene slučajeve pod budnim okom svoje šefice, više inspektorice Sashe Miller.

FILMOVI

Nestali za 60 sekundi, HTV 1 u 20:45 sati
Krađa automobila u Long Beachu znatno je pala nakon što se Randal (Nicolas Cage) prestao baviti tim poslom. Međutim, prisiljen je vratiti se kako bi spasio svojeg brata Kipa (Giovanni Ribisi) koji je zeznuo posao za Raymonda (Christopher Eccleston). Randal mora ukrasti 50 skupih i rijetkih automobila i dostaviti ih do petka u osam ujutro.

Izgubljena cesta, HTV 1 u 22:45 sati
U ovom snolikom trileru ljubomorni jazz glazbenik ubije svoju ženu. Ili pak ne? Ništa nije onakvo kakvim se čini u ovoj mračnoj zagonetki o zamijenjenim identitetima, neobičnim strastima i trajnoj napetosti kultnog Davida Lyncha.

Suzannein dnevnik za Nicholasa, RTL u 23 sata
Književna urednica iz New Yorka, Kate Wilkinson zaljubi se u pjesnika Matta Harrisona. On joj slomi srce ostavivši je iste večeri kad je planirala svečanu večeru u čast izlaska njegove prve zbirke pjesama. Matt kaže Kate da se više ne mogu viđati i ode, bez da je vidio srebrnu zvečku koju mu je htjela dati kako bi proslavili vijest o njezinoj trudnoći.

Savršen dan, HTV 1 u 23:15sati
Grupa humanitarnih radnika pokušava da ukloni leš iz bunara u zoni oružanog sukoba. Leš je bačen u bunar da zagadi vodu i da se prekine snabdijevanje lokalnog stanovništva vodom. Međutim, okolnosti uskoro pretvaraju jednostavan zadatak u nemoguću misiju.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala