Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Najbolje prijateljice na avanturi života u ludom multiverzumu
Otkačena tinejdžerska serija "Davey & Jonesie's Locker" predstavljena prvim službenim trailerom

Najbolje prijateljice na avanturi života u ludom multiverzumu

Posljednjih godina nije nedostajalo priča koje istražuju multiverzum, od briljantnih animiranih filmova kao što je Spider-Verse do oskarovskog filma Everything Everywhere All at Once. Prime Video i Hulu sada su spremni za još jedan skok u alternativne svjetove sa svojom novom tinejdžerskom komedijom Davey & Jonesie's Locker.

U glavnim ulogama su Veronika Slowikowska i Jaelynn Thora Brooks kao naslovne Davey i Jonesie, a ovih je dana objavljen i prvi službeni trailer, koji nam otkriva "odvažne i kreativne najbolje prijatelje" dok bježe iz svojih bezveznih srednjoškolskih života kroz svoj školski ormarić, koji je zapravo portal u druge svemire.

Trailer nam otkriva kako se loše Davey i Jonesie uklapaju u tipičan srednjoškolski život. Nemaju drugih prijatelja, a i nemaju previše interesa za izvannastavne aktivnosti. No njihov svijet odjednom dobije potpuno novu dimenziju kada naiđu na neobičnog kvantnog fizičara, novog profesor znanosti, gospodina Schneidera (Dan Beirne), koji se sprema se preuzeti multiverzum uz pomoć svojih beskonačnih alternativnih verzija.

Nakon ulaska u portal u njihovom školskom ormariću, njihovi se putevi sudaraju s mnogim oblicima ludog znanstvenika, uključujući čovjeka golemog jastoga. Jedna verzija Schneidera pristaje im pomoći da se vrate u svoj vlastiti svijet, ali će putovanje biti opasno jer moraju požuriti prije nego stanovnici svakog svemira primijete da one tamo ne pripadaju.

Unatoč opasnostima, dvije najbolje prijateljice odlučne su dobro se zabaviti na svom putu kući, uživajući u kaosu multiverzuma koji ih čeka.

Serija Davey & Jonesie's Locker premijerno će biti prikazano 22. ožujka.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala