Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 12.1.
Odlične serije, sport i rado gledani filmovi

TV Preporuke dana – Petak 12.1.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 12. siječnja.

SERIJE / EMISIJE

Mrkomir Prvi, HTV 1 u 20:15 sati
Mrkomir je u sve većim problemima. Blagajna je prazna, a zahtjeva je sve više. Anuša ga je istjerala iz postelje jer nije ju uvjerio kako će ju voljeti i kad bude stara i ružna.

EP u rukometu: Španjolska - Hrvatska, RTL u 20:25 sati
U prvoj utakmici prve faze na Euru u Njemačkoj Hrvatsku očekuje najteži mogući suparnik, Španjolska, dvostruki europski prvak.

Inspektor Wallander, HTV 2 u 21:45 sati
Kenneth Brannagh glumi inspektora Kurta Wallandera, kompleksnog i zanimljivog istražitelja, punog mana, ali i duboko empatičnog koji zločine rješava neuobičajenim metodama. Dramska serija adaptacija je triju uspješnih romana Henninga Mankella o inspektoru Wallanderu.

S obje strane zakona, HTV 2 u 23:20 sati
Nakon šokantnog otkrića u Vilniusu, Lexie je primorana suočiti se sa surovom stvarnošću Calova svijeta. No kad joj sretna okolnost pruži priliku za bijeg iz te situacije, hoće li se usuditi riskirati?

FILMOVI

Kraljevstvo nebesko, HTV 1 u 20:45 sati
Orlando Bloom glumi lik Baliana, kovača koji je izgubio svoju obitelj i tako gotovo izgubio i svoju vjeru. Vjerski ratovi koji bjesne u dalekoj Svetoj Zemlji čine mu se tuđima, ali on ipak biva uvučen u tu strašnu dramu. Između poganstva i intriga srednjovjekovnoga Jeruzalema, on se zaljubljuje i pronalazi snagu za novi početak.

Znak ratnika, HTV 3 u 22:50 sati
Avantura donosi priču o usamljenom ratniku koji, progonjen osjećajem krivnje, napušta službu kod nemilosrdnog vladara kojem je godinama vjerno služio i odlazi živjeti na Himalaju. Vladar se ne miri s njegovim odlaskom te šalje za njim ubojice.

Crvena Joan, HTV 1 u 23:45 sati
Godina je 2000., a Joan Stanley uživa u svom domu u predgrađu na prijelazu u novi milenij. Njezin miran život se poremeti kada je uhiti britanska služba MI5, koja je optužuje za dijeljenje obavještajnih podataka komunističkoj Rusiji. Radnja filma nas vraća u tridesete godine kada je Joan bila studentica fizike na Cambridgeu.

Kad jaganjci utihnu, Nova TV u 1:25 sati
Triler Jonathana Demmea s Jodie Foster i Anthonyjem Hopkinsom u glavnim ulogama temeljen je na romanu Thomasa Harrisa.Okićen s pet najvažnijih Oscara - za film, režiju, scenarij, glavnu mušku i žensku ulogu, Kad jaganjci utihnu uvrstio se među najuspješnije i najznačajnije filmove svih vremena.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala