Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 15.12.
Nove epizode omiljenih serija te odlični filmski naslovi novijeg datuma!

TV Preporuke dana – Petak 15.12.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 15. prosinca.

SERIJE / EMISIJE

Lewis, HTV 2 u 20:15 sati
Lewis i Hathaway pokušavaju riješiti slučaj ubojstva Andrewa Cromptona čije je truplo nađeno u sveučilišnoj zvjezdarnici.

Vera, HTV 2 u 21:45 sati
Viša inspektorica Vera Stanhope mora u ranu zoru izaći na mjesto nasilne smrti beskućnika. Dok sviće prohladno jutro nad ulicama Newcastlea, Vera susreće novu patologinju, dr. Paulu Bennett.

S obje strane zakona, HTV 2 u 23:25 sati
Obiteljski život Lexie Noble izvana se čini savršenim. Živi u kući u Edinburghu sa suprugom Jaredom, računovođom, i njihovo dvoje male djece. Nema nekih stvarnih problema u životu pa se opterećuje sitnicama, poput toga je li njihova dadilja dorasla zadaći. No idili naglo dođe kraj kad Jareda ubiju na ulici i policija pokrene istragu.

FILMOVI

Indiana Jones i Posljednji križarski pohod, HTV 1 u 20:45 sati
Indiana Jones dolazi u posjed dnevnika koji sadrži tragove i kartu bez naziva i vodi do zagonetnog Svetog grala. Poslao mu ga je njegov otac dr. Henry Jones iz Italije. Nakon što je od privatnog kolekcionara Waltera Donovana čuo da je potraga za Svetim gralom propala nestankom njegova oca, Indiana Jones i kustos muzeja Marcus Brody odlaze u Italiju kako bi pronašli Indyjeva oca.

Marsovac, RTL u 22 sata
Tijekom misije na Mars, astronauta Marka Watneyja (Matt Damon) njegova posada smatra mrtvim nakon žestoke oluje te ga ostave za sobom. Ali, Watney je preživio i zatekne se nasukan i sam na negostoljubivom planetu.

Kako se riješiti šefa?, Nova TV u 23:20 sati
Crna komedija redatelja Setha Gordona urnebesna je priča o trojici smušenih muškaraca koji se odlučuju na očajnički čin kako bi se konačno riješili šefova koji im zadaju muke.

Moje ime je Khan, HTV 1 u 23:35 sati
Muslimanski imigrant koji boluje od Aspergerova sindroma živi u San Franciscu gdje se zaljubi i osnuje obitelj s imigranticom hinduistkinjom. Nakon terorističkih napada 11. rujna obitelj se nađe na meti antimuslimanskog nasilja.

Jedini izlaz, RTL u 0:20 sati
Šest godina nakon što joj je suprug, inače poznati beogradski odvjetnik (Janko Popović Volarić), stradao u požaru, Ana Kolar (Anđelka Prpić) dolazi do informacija koje u pitanje dovode sve što je mislila da zna o toj tragediji, ali i o svojoj obitelji.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala