Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Što kad ubojita misija postane preosobna?
Ian McShane je plaćeni ubojica koji se previše zbliži sa svojom metom u prvoj najavi filma "American Star"

Što kad ubojita misija postane preosobna?

Ian McShane bacio je oko na novu metu u traileru za film American Star. Prenoseći bogatstvo znanja koje je stekao glumeći vlasnika hotela za ubojice u franšizi Johna Wicka, McShane sada i sam u ruke uzima oružje. Uz pozadinu prekrasnog otočnog krajolika Fuerteventure, McShaneov ubojica s oružjem u ruci došao je poslovno u raj.

Redatelj filma je Gonzalo López-Gallego, a u akcijskom filmu također glume Thomas Kretschmann, Nora Arnezeder, Adam Nagaitis, Fanny Ardant i Oscar Coleman.

Trailer nas vodi na mirne i spokojne plaže Fuerteventure, a putovanje ubojice (McShane) tamo je sve samo ne mirno i spokojno jer mu je dodijeljena posljednja misija u njegovoj karijeri. Iako se trudi držati povučeno, teško mu je jer svaki pridošlica privlači zaintrigirane poglede malobrojnih stanovnika otoka. Dok prikuplja informacije o svojoj meti, ubojica odlučuje saznati više o otoku i ljudima koji ga zovu domom. Posebno ga privlači nasukani brod pod nazivom American Star. Budući da je njegov posao u pitanju, ubojica će morati odlučiti između vlastitih emocija i misije na koju je poslan.

American Star označava ponovni susret redatelja i zvijezde filma budući da su se López-Gallego i McShane prethodno udružili na dugometražnom vesternu iz 2016., The Hollow Point. Isto tako, Kretschmann koji se nalazi u sporednoj ulozi također ima prethodnog iskustva s redateljem, s kojim je radio na hororu iz 2013., Open Grave.

Film American Star u kina bi trebao stići 26. siječnja 2024. godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala