Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Anya Taylor-Joy i Chris Hemsworth sukobljavaju se u prvom traileru za Furiosu
Par se pojavio na konvenciji CCXP-u zajedno s redateljem Georgeom Millerom

Anya Taylor-Joy i Chris Hemsworth sukobljavaju se u prvom traileru za "Furiosu"

Sve do danas, fanovi Mad Max: Fury Road bili su dovoljno uzbuđeni samom idejom o Furiosi. Film je nastajao gotovo deset godina, a vrti se oko Imperatorice Furiose, omiljene obožavateljima, koju je u filmu iz 2015. glumila Charlize Theron. Ulogu za prequel preuzela je Anya Taylor-Joy, a konačno je došlo vrijeme da bacimo pogled na dugo očekivani film.

Panel na konvenciji CCXP-u nam je otkrio prvi trailer i donio Taylor-Joy i Chrisa Hemswortha, koji su dočekani uz oduševljenje prisutnih na Thunder Stageu. Hemsworth je izrazio svoju ljubav prema brazilskim obožavateljima, koji su mu prethodno pružili jednako toplu dobrodošlicu kada je posjetio São Paulo kako bi promovirao Extraction 2 ranije ove godine. Taylor-Joy je također postigla veliku popularnost nakon što je glumila u Netflixovoj seriji Damin gambit.

Dugogodišnji redatelj Mad Maxa George Miller pridružio se Hemsworthu i Taylor-Joy na pozornici, a govorio je o svojoj dugoj povezanosti s franšizom jer nije uobičajeno da redatelji baš svaki film u franšizi drže redateljsku palicu, a do sada je Miller režirao sve Mad Max filmove otkako je filmska serija započela 1979. godine. Njegova sposobnost upravljanja franšizom jasno se dokazala s filmom Fury Road, koji ne samo da je bio sjajan na kino blagajnama, već je uspio osvojiti šest od deset Oscara za koje je bio nominiran.

Ima puno toga za otkriti o Furiosi, uključujući kako se naposljetku povezuje s Mad Maxom: Fury Road. Do sada znamo da će film objasniti kako je Furiosa završila zarobljena s Immortan Joeom (kojeg je izvorno glumio pokojni Hugh Keays-Byrne). Nedostatak "Mad Maxa" u naslovu sugerira da Max Rockatansky (kojeg su glumili Mel Gibson i Tom Hardy) neće uopće biti prikazan u priči.

Furiosa je jedno od najočekivanijih izdanja u 2024. godini, a premijera se očekuje 24. svibnja.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala