Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Stiže kratka priča o negativcu iz prvog Despicable Me filma
Kratki animirani film "Mooned" bit će prikazan u kinima prije dugometražnog "Migration"

Stiže kratka priča o negativcu iz prvog "Despicable Me" filma

Foto: YouTube

Universal i Illumination predstavili su kratku najavu za Mooned, kratki animirani film koji će u kinima biti prikazan netom prije njihovog novog dugometražnog Migration.

U kratkoj avanturi vraća nam se Vector (Jason Segel), glavni negativac iz popularnog obiteljskog animiranog filma Kako je Gru ukrao mjesec koji je dobio dva nastavka te spin-off. Pomalo zaboravljeni zlikovac ostao je zarobljen na Mjesecu na koji ga je Gru poslao. U osam minuta i 50 sekundi ovog kratkog filma dobit ćemo odgovor što je Vector cijelo vrijeme tamo radio. Uz Segela glas je posudio Pierre Coffin Malcima koji se tamo nalaze s Vectorom.

Mooned će tako biti prikazan prije novog dugometražnog animiranog Migration, možda baš da dodatno privuče gledatelje u kino – pogotovo zbog omiljenih Malaca. Benjamin Renner i Guylo Homsy režirali su Migration, Renner je napisao scenarij s Mikeom Whiteom (Bijeli lotos), a radnja prati obitelj pataka koja kreće na svoje godišnje putovanje na jug, ali planovi se izjalove i one se izgube u New Yorku.

Animirani film najavljen je još u veljači prošle godine i uskoro konačno stiže u kina, a svoju premijeru imao je sredinom listopada na eventu VIEW Conference u Italiji na kojem je dobio odlične reakcije. Glasove su u originalu posudili Kumail Nanjiani, Elizabeth Banks, Caspar Jennings, Tresi Gazal, Awkwafina, Carol Kane, Keegan-Michael Key, David Mitchell i Danny DeVito.

Migration u kinima očekujemo 22. prosinca kad dakle stiže i Mooned. Nakon prikazivanja u kinima filmovi prvo stižu na Peacock na kojem će se prikazivati četiri mjeseca nakon kojih odlaze na Netflix sljedećih deset mjeseci, pa se ponovno vraćaju na Peacock.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala