Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 19.11.
Raznovrstan izbor filmova novijeg i starijeg datuma

TV Preporuke dana – Nedjelja 19.11.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 19. studenog.

SERIJE / EMISIJE

Supertalent, Nova TV u 20:15 sati
 

Dream Team: Uspon modernog sportaša, HTV 2 u 22:15 sati
Svijetu je predstavljen konačan popis članova američke košarkaše reprezentacije za Olimpijske igre 1992. godine. I dok se momčad sprema pokazati svoju dominaciju, svijet šokira objava Magica Johnsona, koja ujedno dovodi u pitanje njegovu budućnost.

FILMOVI

96 sati: U bijegu, RTL u 20:15 sati
Bryanu je netko namjestio ubojstvo bivše supruge, a u opasnosti će se naći i njegova kćer Kim koja je sada uspješna studentica sveučilišta UCLA.

Pizza od sladića, HTV 1 u 21:10 sati
Priča o Alani Kane (Alana Haim) i Garyju Valentineu (Cooper Hoffman) dok odrastaju, trče okolo i zaljubljuju se u dolini San Fernando, 1973. Sa scenarijem i u režiji hvaljenog redatelja Paula Thomasa Andersona, ova moćni drama o odrastanju prati varljiv put prve ljubavi.

Posljednja bitka, Doma TV u 21:40 sati
Schwarzenegger glumi bivšeg policajca iz Los Angelesa, koji završava kao šerif u malom gradiću na američkoj granici s Meksikom. Iako se čini da će njegov posao biti miran, on je prisiljen da pomogne u lovu na jednog od najopasnijih i najtraženijih narko bossova.

Hrid, RTL u 21:55 sati
Biokemičar Stanley sa zaručnicom živi u Washingtonu i radi za FBI kad ga nazove šef i kaže da je na otoku Alcatrazu zatočen 81 turist. Marinski general Francis Xavier Hummel godinama je prosvjedovao protiv vladine odluke da obiteljima poginulih veterana ne isplati odštetu. Smrt supruge Barbare Hummel dovela ga je do ruba i sada želi ostvariti svoj cilj. Stanley je potreban jer je Himmel ukrao projektile i namjerava ih ispaliti na San Francisco ako njegovi uvjeti ne budu ispunjeni.

Oceanovih 8, Nova TV u 22:45 sati
Za svaki poslić, postoji profić. Cate Blanchett, Sandra Bullock, Anne Hathaway, Mindy Kaling, Awkwafina, Helena Bonham Carter, Sarah Paulson i Rihanna glavni su likovi novog nastavka franšize Oceanovih 11, ovog puta u ženskom izdanju.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala