Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Dva svijeta, jedna ljubav na malim ekranima
Inovativna priča, podijeljena je na dva razdoblja u kojemu svaki lik ima priliku za iskupljenje svojih grijeha

"Dva svijeta, jedna ljubav" na malim ekranima

Dva svijeta, jedna ljubav je ljubavna priča podijeljena na dva razdoblja - na 19. stoljeće i današnje doba. Priča je to o zaljubljenom paru koji se razdvoji, a onda nađu drugu priliku za borbu za svoju ljubav. Serija se prikazuje od ponedjeljka, 30. listopada u 12:25 na Prvom programu HRT - HTV 1 radnim danom.

Novakinja Lívia napušta samostan kako bi se brinula o bolesnoj majci Emíliji, ali ni ne sluti da će joj život spremiti mnoga iznenađenja.

Zaljubila se u grofa Felipea nakon što ju je spasio od velike nesreće. No on je zaručen i uskoro se ženi ambicioznom Melissom, djevojkom koja je spremna iskoristiti sve trikove kako bi živjela kao aristokratkinja. Kako bi mogli živjeti svoju zabranjenu ljubav, unatoč svim predrasudama toga vremena, njih dvoje će se suočiti s mnogim drugim izazovima kao što su Pedrove spletke. On je mladić ludo zaljubljen u Líviju.

U posljednjem pokušaju da ih razdvoji, Pedro smišlja osvetnički plan s Melissom, ali ništa ne izađe onako kako su planirali i dogodi se strašna tragedija. Lívia, Felipe i Melissa izgube život, a Pedro zauvijek bježi u grad.

Dva svijeta, jedna ljubav je inovativna priča, podijeljena na dva razdoblja u kojemu svaki lik ima priliku za iskupljenje svojih grijeha, za ispravljanje pogrešaka iz prošlosti i ispisivanje drukčije priče.

U prvoj epizodi Emília zapovjedi kćeri Líviji da se mora vratiti u samostan. Pedro kaže Gemi i Aniti da se želi oženiti Lívijom. Emília se naljuti kad sazna da se grofica Vitória Castellini vraća u Campo Belo. Alex ispituje guvernantu Severu o majčinoj smrti.

Zilda s Mássimom priprema doček za groficu Vitóriju. Pokraj Bernardova groba Emília se zarekne da joj Vitória neće moći nauditi. Melissa je žalosna zbog bezvoljnosti zaručnika Felipea. Emília se ne osjeća dobro. Dr. Botelho savjetuje da Lívia ostane još neko vrijeme s majkom, umjesto da se vrati u samostan. Felipe se oprašta s Melissom i odlazi s tetom Vitórijom u Campo Belo.

Salomé i Bianca žele da grofica pozove Mássima na večeru s obitelji kako bi one mogle doći u njezinu palaču. Pedro silom poljubi Líviju. Emília se zarekne da Vitória nikada neće saznati da je Lívia njezina unuka. Melissa priprema vjenčanicu. Felipe spasi Líviju kada konj koji vuče njezinu kočiju neobuzdano počne brzo galopirati.

U seriji glume Paolla Oliveira (Melissa), Alinne Moraes (Lívia), Rafael Cardoso (Felipe), Felipe Camargo (Bernardo), Emilio Dantas (Pedro), Louise Cardoso (Gema), Camila Carandino (Solange), Luiz Carlos Vasconcelos (Bento), Dani Barros (Severa), Carlos Vereza (Luís), Ana Beatriz Nogueira (Allegra/Emília), Júlia Lemmertz (Dorotéia), Nívea Maria (Zilda) i Irene Ravache (kontesa Vitória/Vitória Ventura). Scenarij potpisuju Elizabeth Jhin, Carolina Massote i Wagner de Assis, a režiju Luciana Oliveira, Roberta Richard i Davi Lacerda Pedro Vasconcelos.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala