Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 22.10.
Večeras imate odličan izbor novijih blockbustera!

TV Preporuke dana – Nedjelja 22.10.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 22. listopada.

SERIJE / EMISIJE

Supertalent, Nova TV u 20:15 sati
Tri epizode Supertalenta su iza nas, a isto toliko zlatnih gumbova dosad su podijelili Maja Šuput, Fabijan Pavao Medvešek te voditelji Igor i Frano. Ove nedjelje s nadolazećom četvrtom epizodom Supertalent dolazi do polovice audicijskog dijela, a gledatelje čeka još pregršt iznenađenja i zabave.

Nogometna groznica, HTV 2 u 22:15 sati
Sapunica u Premier ligi ima karizmatičnog novog protagonista - Joséa Mourinha. Navijači i mediji oduševljeni su njegovom bahatošću i ekstravagantnošću, koje se uklapaju u sada uistinu globalnu ligu.

Podmornica, HTV 3 u 22:35 sati
Želeći zadiviti nadređene, Forster odluči stati na kraj Anatolovoj samovolji u St. Rémyju dok Margot očajnički pokušava spasiti Eliasa. Potreban je hitni popravak U-822 pa Johannes nevoljko prilazi opskrbnom brodu.

FILMOVI

John Wick 3: Parabellum, RTL u 20:15 sati
U ovom nastavku hit akcijske franšize nezaustavljivi John Wick upušta se u bespoštednu bitku protiv vojske profesionalnih ubojica koji ga pokušavaju zaustaviti prije nego pobjegne iz New Yorka.

Slom, RTL 2 u 20:15 sati
Ako pažljivije pogledate, vidjet ćete da svatko od nas ima slabu točku. Oskarovac Anthony Hopkins i Ryan Gosling glume u ovome napetom sudskom trileru koji je režirao Gregory Hoblit, a scenarij napisao Daniel Pyne.

Čuvaj me s leđa 2, HTV 1 u 21:15 sati
Nakon što su plaćeni ubojica Darius Kincaid i tjelohranitelj Michael Bryce morali surađivati, tjelohranitelj sada mora napraviti prisilnu pauzu zbog stresa i noćnih mora. Kad se napokon navikne na ideju da više neće biti tjelohranitelj i koristiti oružje, prije atentata ga spašava supruga ubojice Sonia Kincaid (Salma Hayek) koja ga je tražila kako bi joj pomogao spasiti njezina supruga.

Nemilosrdni gadovi, RTL u 22:30 sati
Radnja filma odvija se tijekom Drugog svjetskog rata, ali to nije film o Drugom svjetskom ratu. Ovo je brza, uzbudljiva i napeta priča puna uzbuđenja, pucnjave i nasilja – dakle svega onog što se i očekuje od Tarantinovog filma. Međutim, tema filma je nešto što nikad prije niste vidjeli.

Putovanje kroz sjećanja, Nova TV u 22:45 sati
Nick Bannister (Hugh Jackman), privatni istražitelj uma, putuje mračno privlačnim svijetom prošlosti pomažući svojim klijentima da pristupe izgubljenim sjećanjima. Živeći na rubu potopljene obale Miamija, Nickov se život zauvijek promijeni kada preuzme novu klijenticu Mae (Rebecca Ferguson), a jednostavan slučaj izgubljenog i nađenog postaje opasna opsesija.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala