Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 16.9.
Hrpa odličnih filmskih naslova novijeg datuma od 20 sati od kojih se izdvaja TV premijera Nolanovog SF-a "Tenet"

TV Preporuke dana – Subota 16.9.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 16. rujna.

FILMOVI

Igra novca, Doma TV u 19:55 sati
Lee Gates bombastični je televizijski voditelj kojeg je njegova vlastita popularna emisija o financijama pretvorila u čudotvorca Wall Streeta. Međutim nakon što svima preporuči kupnju visoko-tehnoloških dionica koje misteriozno propadnu, bijesni investitor dolazi u studio i uživo pred kamerama kao taoce uzima Gatesa i ekipu iza kamere predvođenu vrhunskom producenticom Patty Fenn.

Kraljevstvo izlazećeg mjeseca, HTV 3 u 20 sati
Dvoje će se mlađahnih ljubavnika uputiti u nepoznato i izazvati pravi kaos u svom lokalnom mjestašcu. Cijela će se zajednica dignuti na noge i krenuti u potragu za odbjeglim tinejdžerima. Gdje i kada će ih pronaći?

Tenet, Nova TV u 20:15 sati
Film koji je mnoge ostavio bez daha i potaknuo gledatelje na duboke razgovore, donosi zagonetnu priču u kojoj tajanstvena tehnologija omogućuje putovanje unatrag kroz vrijeme, stvarajući složene nevjerojatne paradokse.

Sad ili nikad, HTV 1 u 20:15 sati
Radnja filma prati Mayu, trgovkinju, koja potpuno mijenja svoj način života i navike kako bi dokazala da titula i diploma nisu presudne ako želimo uspjeti u životu.

Neboder, RTL u 20:15 sati
Dwayne Johnson je Will Ford, američki ratni veteran koji se bavi procjenjivanjem sigurnosti zgrada i novogradnje. Na zadatku u Hong Kongu, Ford proučava neboder koji ujedno slovi za najvišu i najsigurniju građevinu na svijetu. Tijekom njegova posjeta, ostakljenu višekatnicu iznenada zahvaća požar, a on biva okrivljen za to.

Black Panther, RTL 2 u 20:15 sati
Suočen s izdajom i opasnošću, mladi kralj Wakande, T'Challa, mora okupiti svoje saveznike i osloboditi moć Black Panthera kako bi porazio svoje neprijatelje i omogućio sigurnost svom narodu i njihovom načinu života.

Plaćenici 3, RTL u 22 sata
U ovom nastavku Plaćenika ovi vrhunski operativci krenut će u potragu za svojim nasljednicima. Smatrajući da je došlo vrijeme da unovače brže, okretnije, jače i, naravno, mlađe od sebe, upustit će se u zadatak koji neće biti nimalo lako izvršiti.

Uljezi, HTV 1 u 22:40 sati
Otok Jersey, 1945. godine. Drugi svjetski rat je završio, ali Gracein (Nicole Kidman) se suprug nije vratio s bojišta. U viktorijanskoj kući na osami ona sama podiže svoje dvoje djece, u okvirima zastrašujućih ograničenja, nametnutih strogim vjerskim načelima. No, u kući se počinju događati čudne stvar…

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala