Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Trailer za The Continental: From the World of John Wick mogao bi vas oduševiti
Trodijelna serija na Peacock stiže 22.9. s prvom epizodom

Trailer za "The Continental: From the World of John Wick" mogao bi vas oduševiti

Foto: YouTube

Ako ste upoznati s ulogom Keanua Reevesa u filmovima o Johnu Wicku, onda znate da u tom svijetu možete očekivati akciju, akciju i samo akciju. Ništa drugačiji nije niti prvi službeni trailer za trodijelnu seriju The Continental: From the World of John Wick.

Nakon kraćeg teasera u travnju stiže najava od skoro tri minute koja nam predstavlja prequel seriju u tri dijela. Nova serija vraća nas u prošlost kultnog hotela The Continental kako bismo istražili njegovu povijest te kako je postao poznati hotel za ubojice u filmovima o Johnu Wicku. Cijelu situaciju gledamo kroz oči mladog Winstona Scotta (Colin Woodell, u filmovima ga je glumio Ian McShane) koji je uvučen u pakao New Yorka 1970-ih dok se suočava sa svojom prošlošću.

Winston se mora vratiti u New York iz Londona i to na poziv trenutnog menadžera hotela, Cormaca (Mel Gibson), zato što je Winstonov brat navodno ukrao nešto jako dragocjeno od Continentala i Visoki Stol to sad želi natrag. Naravno, kako je riječ o svijetu Johna Wicka – ništa neće ići po planu.

Uz Woodella i Gibsona glumačku ekipu čine Mishel Prada, Ben Robson, Hubert Point-Du Jour, Nhung Kate, Jessica Allain, Ayomide Adegun, Jeremy Bobb i Peter Greene. Seriju su osmislili, napisali te producirali Greg Coolidge, Kirk Ward i Shawn Simmons.

The Continental: From the World of John Wick na Peacock stiže 22. rujna s prvom epizodom koja nosi jednostavan naziv Night 1, druga epizoda Night 2 slijedi tjedan kasnije 29. rujna, a Night 3 na redu je 6. listopada.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala