Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Dobro došli u hotel Continental
Prequel serija popularne franšize o Johnu Wicku predstavila je prvi kraći teaser trailer

Dobro došli u hotel "Continental"

Svijet plaćenih ubojica još uvijek je u punom jeku u kino dvoranama diljem svijeta gdje se prikazuje četvrti dio sage o najubojitijem plaćenom ubojici Johnu Wicku (Keanu Reeves). U tom svijetu upoznali smo i mnogobrojne druge likove i mjesta, kao što je i hotel Continental, utočište za sve plaćenike, sigurna zona. Već neko vrijeme znamo kako je produkciji limitirana serija upravo o Continentalu, a danas imamo prilike vidjeti i prve kadrove u prvom najavnom teaser traileru.

Tvorci serije Greg Coolidge, Kirk Ward i Shawn Simmons vode nas kroz New York 1970-ih, u naslovni hotel mnogo godina prije no što je John Wick kročio kroz njegova ulazna vrata sa zlatnikom u ruci. Radnja se odvija 40 godina prije filmova.

Prvi najavni kadrovi ne otkrivaju nam ništa previše o radnji, ono što vidimo su kadrovi iz samog hotela Continental i široke ulice New Yorka, po kojim jedan čovjek hoda usred sjaja neonskih svjetala i prozora. U vrijeme u koje je radnja serije smještena grad je suočen s krizom uslijed štrajka zdravstvenika i prevladavanja organiziranog kriminala. Članovi mafije su najčešći posjetitelji Continentala, ali i oni se moraju držati specijalnih hotelskih pravila te koriste zlatnike kao sredstvo plaćanja i svoj posao odrađuju tek kad više nisu na hotelskom terenu.

Čovjek kojeg imamo prilike vidjeti kako šeće njujorškim ulicama, svoju šetnju završava upravo ispred hotela Continental. Taj je čovjek mladi Winston (Colin Woodell), kojeg smo u filmovima imali priliku upoznati u liku Iana McShanea.

Priču o Winstonu i hotelu Continental upoznat ćemo kroz tri 90-minutne epizode ovog rujna, kada se očekuje izlazak serije The Continental. Točan datum za sada još nije otkriven.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala