Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 6.8.
Nedjelja opet donosi odlične serije i filmske naslove različitih žanrova, od novijeg do starijeg datuma

TV Preporuke dana – Nedjelja 6.8.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 6. kolovoza.

SERIJE / EMISIJE

Ubojstva u Sandhamnu, HTV 2 u 20:15 sati
Prijavljen je nestanak jedne žene. Strahuje se da se utopila, a Alexander je angažiran na slučaju. Pridružuje mu se Štenac, novo pojačanje u policijskoj postaji u Nacki. Ispostavi se da je nestala žena supruga najslavnijeg švedskog golfera - i Stenmarkova idola - Tea Skoga.

Crna lista, HTV 2 u 22:40 sati
Dok prati Reda u nizu neobičnih zadataka, Siya doznaje više o Meerinoj prošlosti. Kongresnik Hudson pokušava nagovoriti moćna prijatelja da mu se pridruži u borbi protiv radne skupine.

FILMOVI

Brisač, Doma TV u 19:55 sati
Znanstvenica Lee se domogla diska s inkriminirajućim podacima za mnoge vladine dužnosnike i FBI agente. Iako je u programu zaštite svjedoka, Lee gotovo pogiba u napadu koji savezna policija nije uspjela spriječiti. Njezina jedina nada za opstanak je savezni šerif John Kruger.

Rat među nevjestama, Nova TV u 20:15 sati
Dvije najbolje prijateljice postanu okrutne suparnice u ovoj simpatičnoj romantičnoj komediji redatelja Gary Winicka.

Ledeni ubojica, RTL u 20:15 sati
Arthur Bishop elitni je ubojica strogog reda, s jedinstvenim talentom za čisto uklanjanje meta. Taj posao zahtjeva profesionalno savršenstvo i potpunu nevezanost, a Bishop je u tome najbolji. Međutim, kada ubiju njegovog mentora i bliskog prijatelja Harryja Bishop si nameće sljedeći zadatak - odgovorne za to ubojstvo želi vidjeti mrtve.

Kako se riješiti šefa?, RTL 2 u 20:15 sati
Crna komedija Setha Gordona urnebesna je priča o trojici smušenih muškaraca koji se odlučuju na očajnički čin kako bi se konačno riješili šefova koji im zadaju muke.

Šerif u New Yorku, HTV 1 u 21:10 sati
Coogan je zamjenik šerifa u Arizoni, učinkovit u hvatanju opasnih kriminalaca, ali i trn u oku svojih pretpostavljenih. Dobije zadatak da otputuje u New York i preuzme zatvorenika Ringermana te ga proslijedi u Arizonu. No, Ringerman pobjegne što su Cooganovi nadređeni jedva dočekali.

Leon Profesionalac, Doma TV u 21:55 sati
Nakon što joj je cijela obitelj ubijena jedini spas pred ubojicama je njezin samozatajni susjed Leon. On je naime profesionalni ubojica koji zavoli djevojčicu te se odluči osvetiti ubojicama njezine obitelji.

Put osvete, RTL u 22 sata
Tjeran neobuzdanim bijesom, traženi osuđenik je u potjeri za vođom tajanstvenog kulta i njegovim sljedbenicima. Oni su ubili njegovu kćer i oteli njezino dijete. Pokušaj spašavanja izmiče kontroli kad potjera postaje krvavija za svaki kilometar koji prođe, ostavljajući trupla duž autoputa.

Zvijezda je rođena, Nova TV u 22 sata
Bradley Cooper i Lady Gaga spajaju svoje talente kako bi opisali sirovu i strastvenu priču o Jack i Ally, dvije umjetničke duše koje se udružuju na pozornici i u životu. Njihovo putovanje je kompleksno s lijepim i bolnim fazama odnosa koji se bori za opstanak.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala