Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 4.8.
Odlične serije i nešto stariji filmski naslovi

TV Preporuke dana – Petak 4.8.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 4. kolovoza.

SERIJE / EMISIJE

Grantchester, HTV 2 u 20:15
Geordie i Will istražuju obiteljsko nasilje u domu pjevačice Rite Daltrey i njezinog tiranskog supruga Genea nakon što ona pozove policiju i zatraži baš Geordieja.

Inspektor Lynley, HTV 2 u 21:05
Lynley i Havers nađu se na ladanju u Lancashireu gdje istražuju iznenadnu smrt svećenika.

Oslobođen, HTV 2 u 22:35 sati
Aksel i dalje nastoji saznati tko je snimio Karinine obnažene fotografije. Sve više sumnja na Pera Olava nakon što sazna da je nasilan prema svojoj djevojci Åse. Erik želi pobjeći s njom i Aksel im je spreman pomoći, pod uvjetom da Åse svjedoči protiv Pera Olava.

FILMOVI

Marilyn, konačna istina, HTV 1 u 20:15 sati
Yves Montand, Arthur Miller, John F. Kennedy: lista Marilyninih ljubavnika i muževa je dugačka je i mnogima poznata. No, jedini muškarac kojega Marilyn Monroe nikada nije uspjela pronaći, iako ga je cijeli život tražila, bio je njezin otac.

Hidalgo, HTV 1 u 21:05 sati
Redatelj Joe Johnston svojuje filmsku karijeru započeo upravo u odjelu specijalnih efekata, a svoje bogato znanje i iskustvo na tom području primijenio je i snimajući ovaj vestern.

Nadarena, RTL u 21:25 sati
Frank je samac koji odgaja čudo od djeteta, svoju nećakinju Mary. Ali Frankovi planovi za Maryn normalni život propadaju kad Frankova majka Evelyn otkrije njezine matematičke sposobnosti, a njezini planovi prijete da ih razdvoje.

Žal, RTL u 23:20 sati
Film je sniman na očaravajućim lokacijama tajlandskog otoka Phi Phi Leha pri čemu su ekološke udruge prosvjedovale protiv niza scenografskih intervencija. Film je potvrdio zvjezdani status Leonarda DiCaprija te još jednom skrenuo pozornost na dvoje izvrsnih britanskih glumaca Tildu Swinton i Roberta Carlylea.

Tako to ide, Nova TV u 23:45 sati
Egoističnog, antipatičnog i samoživog prodavača nekretnina jednoga dana sin s kojim godinama nije bio u kontaktu zamoli da mu pričuva kćer dok je on na putu. Ova naizgled obična molba ne bi zvučala čudno da je stari čangrizavac znao da uopće ima unuku.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala