Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Subota 22.7.
Večeras pratite prijenos svečane dodjele nagrada 70. Pulskog filmskog festivala ili druge emisije i filmove

TV Preporuke dana - Subota 22.7.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 22. srpnja.

EMISIJE

70. Pulski filmski festival, HRT 3 u 20:15h
Svečana dodjela nagrada Pulskog filmskog festivala održat će se u subotu, 22. srpnja u 20:00 sati u Malom rimskom kazalištu, a uživo će je od 20:15 sati prenositi Treći program Hrvatske radiotelevizije. Dokumentarni film Brod redatelja Elvisa Lenića koji govori o zlatnom dobu, ali i sadašnjem trenutku brodogradilišta Uljanik bit će prikazan izvan konkurencije na zatvaranju festivala.

Čvrsto na Zemlji sa Zacom Efronom, HRT 2 u 22:43h
Prije nego što je krenuo u Pariz kako bi saznao više o njegovu vodovodnom sustavu, Zac Efron pridružio se prijateljici Anni Kendrick na predavanju o H20, ljubaznošću vodnog sommeliera u Los Angelesu.

Graham Norton i gosti, HRT 2 u 23:28h
Večeras kod Grahama gostuju: Liam Neeson i Micheàl Richardson, koji glume oca i sina u komediji "Made in Italy"; glumac koji je zahvaljujući seriji "Zmija" preko noći postao zvijezda, Tahar Rahim, koji govori o svojoj ulozi u novom, napetom filmu "Mauritanac"; Cush Jumbo, zvijezda britanskog trilera "The Beast Must Die"; komičar i glumac Rob Brydon; neosporna kraljica "Dragon's Dena", Deborah Meaden. Sve je popraćeno glazbom kantautorice Laure Mvule.

FILMOVI

Australija, HRT 1 u 20:15h
Australija je priča o Lady Sarah Ashley (Nicole Kidman), engleskoj aristokratkinji koja napušta Veliku Britaniju kako bi slijedila svog muža u Australiju. Razlog njegovog odlaska je prodaja golemog imanja za uzgoj stoke, no Lady Ashely vjeruje kako ju on zapravo vara pa se zato odlazi suočiti s njim. Imanje se nalazi na samom sjeveru Australije, stoga se ona prisiljena uputiti na naporno putovanje preko kontinenta, u pratnji grubog, neotesanog goniča stoke (Hugh Jackman).

Tko to tamo pjeva, HRT 3 u 21:15h
Film ima jednostavnu priču o komičnim nezgodama putnika u jednom autobusu koji vozi prema Beogradu, ali se iza nje skriva alegorija o raspadu Jugoslavije i pojave 2. svjetskog rata. "Ko to tamo peva" je s vremenom stekao kultnu reputaciju te se danas smatra jednim od najboljih srpskih filmova svih vremena.

Godina prva, Doma TV u 22:05h
Nakon što je jeo s Drva znanja, primitivni seljak i poznati neradnik Zed (Jack Black) počinje postavljati pitanja o smislu života. Njegovo novo prosvjetljenje ga dovodi u sukob s ostalim stanovnicima sela pa je prisiljen pobjeći. U njegovom bijegu nerado mu se pridružuje i prijatelj Oh (Michael Cera) koji je također prognan. Njih dvojica zajedno krenu u potragu za odgovorima i tu počinje njihovo epsko putovanje nevjerojatnih proporcija...

Vozač, Nova TV u 22:45h
Baby je mladi i talentirani vozač automobila koji se oslanja se na ritam glazbe koju non-stop sluša kako bi bio najbolji u onome što radi. Međutim, kada upozna djevojku svojih snova, Baby u novom poznanstvu vidi priliku za bijeg od kriminala. Ipak, nakon što ga mafijaš prisili da radi za njega, Baby se mora suočiti sa stvarnošću – pljačkom unaprijed osuđenom na propast koja će zaprijetiti njegovom životu, ljubavi i slobodi.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala