Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Hercule Poirot ponovno je na slučaju
Službeni trailer za film "A Haunting in Venice" otkriva nadnaravnu radnju filma

Hercule Poirot ponovno je na slučaju

Jedan od najpoznatijih literarnih detektiva vraća se na velika filmska platna i to već ovog rujna u filmu A Haunting in Venice. Temeljen na romanu Hallowe'en Party spisateljice Agathe Christie, film vraća Kennetha Branagha u ulogu Herculea Poirota kako bi razriješio nadrealnu zagonetku, a nakon što smo već imali prilike vidjeti kraći najavni teaser, danas nam je predstavljen prvi službeni trailer.

Radnja filma A Haunting in Venice smještena je u razdoblje nakon Drugog svjetskog rata, u vrijeme kada je Poirot okačio svoje povećalo o klin, otišao u mirovinu te sam sebe poslao u egzil. No zagonetke ga prate gdje god išao pa ga tako jedna nađe kada pristane prisustvovati seansi u navodno ukletoj venecijanskoj palači.

Unatoč seansi glavna Poirotova zagonetka bit će tko je ubio jednog od sudionika seanse. On mora naći ubojicu dok se istovremeno nalazi okružen "zlokobnim svijetom sjena i tajni".

Trailer počinje s Tinom Fey čiji lik Poirotu govori o vidovnjacima, govoreći kako se svi čine kao obični prevaranti. Poirot pristane s njom otići na jednu seansu kako bi raskrinkali vidovnjakinju (Michelle Yeoh). No stvari krenu u neočekivanom smjeru tijekom seanse kada netko završi mrtav, a Poirot odbija vjerovati da je bilo što nadnaravno bilo uključeno u taj zločin.

Branagh i ovog puta drži redateljsku palicu, a scenarij je napravio Michael Green. Njih su dvojica surađivali i na prva dva filma Ubojstvo u Orient Expressu i Smrt na Nilu. U glumačkoj se ekipi, osim spomenutih, nalaze i Kelly Reilly, Jamie Dornan, Kyle Allen, Camille Cottin, Jude Hill, Ali Khan, Emma Laird te Riccardo Scamarcio.

Novi slučaj legendarnog Herculea Poirota u kina stiže 15. rujna.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala