Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Ben Kingsley posvaja vanzemaljca u najavi filma Jules
Film "Jules" predstavljen je trailerom, u njemu uz Kingsleyja glume Jane Curtin i Harriet Sansom Harris

Ben Kingsley posvaja vanzemaljca u najavi filma "Jules"

Bleeker Street je objavio prvi službeni trailer za Jules, njihovu nadolazeću znanstveno-fantastičnu zabavnu dramu, u kojoj jednu od glavnih uloga ima oskarovac Ben Kingsley. Zlatni kipić Kingsley je osvojio za film Gandhi iz 1982. godine, a iste je godine izašao E.T. Stevena Spielberga. 40 godina kasnije Kingsley ima svoj bliski susret s bićem s druge planete.

Redateljsku palicu filma Jules drži Marc Turtletaub, a film prati Kingsleyja čiji će se miran i jednostavan život u potpunosti preokrenuti kada mu se u dvorište sruši vanzemaljski brod s jednim putnikom.

Jules prati Miltona (Kingsley), koji živi jednostavan život pun rutine u malom gradu u Pennsylvaniji, ali život mu je okrenut za 180 stupnjeva kada mu se u dvorište sruši NLO i jedan vanzemaljski putnik. Vrlo brzo Milton postane dobar prijatelj s vanzemaljcem, kojem daje ime Jules. Stvari se zakompliciraju kada dvije susjede (Harriet Sansom Harris i Jane Curtin) otkriju Julesa nakon čega i vlada brzo shvati gdje je. Ono što slijedi jest smiješna, ludo inventivna avantura u kojoj troje susjeda nalazi smisao i povezanost kasnije u životu - zahvaljujući ovom neobičnom strancu.

Film je imao premijeru na međunarodnom filmskom festivalu Sonoma 2023 gdje je toliko oduševio gledatelje da je osvojio i nagradu publike Stolman za najbolji film. Gledatelji diljem svijeta uskoro će imati priliku uživati u filmu Jules, koji s kino-distribucijom kreće 11. kolovoza.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala