Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Ljeto zločina vraća se na program Epic Drama
Proputujte svijetom iz svojeg naslonjača

Ljeto zločina vraća se na program Epic Drama

Epic Drama donosi Ljeto zločina, vrhunski programski događaj za svakog ambicioznog kućnog detektiva! Pripremite se da izbrusite svoje vještine i riješite slučajeve zajedno s nekim od najomiljenijih televizijskih istražitelja. Od Bečke krvi do Pariške policije 1900. i od Miss Marple do Gospođice Fisher i Kripte suza, tijekom ovog bogatog dvomjesečnog programskog bloka Epic Drama donosi vam neke od najslavnijih svjetskih krimića.

Od 1. srpnja pa sve do kraja kolovoza Epic Drama emitirat će klasične detektivske priče i uzbudljive krimiće iz cijelog svijeta. S obzirom na sve veću popularnost kriminalističkih dramskih priča, bio bi pravi zločin to propustiti! Svakodnevno na programu Epic Drama pogledajte serije kao što je Detektiv Hjerson, moderna inačica priča Agathe Christie o Svenu Hjersonu, nekoć uglednom profileru zločinaca i televizijskom producentu koji želi snimiti seriju o stvarnim zločinima u kojoj bi glavnu ulogu imao upravo on. Rillington Place trodijelna je serija i uzbudljiv triler koji istražuje stvarne zločine serijskog ubojice Johna Reginalda Christieja u Londonu 1940-ih i 1950-ih godina.

U seriji Babylon Berlin vraćamo se u lude dvadesete i u metropolu kao stvorenu za ljude s talentima i ambicijama. No ispod glamurozne površine, osiromašene mase žele bolji život. Slike iz groba serija je smještena u Dublin 1880. godine i prati slavnog pogrebnog fotografa Brocka Blennerhasseta koji pokušava uspjeti u svojem poslu uz pomoć otuđene nećakinje Nancy Vickers i novog, pretjerano zanesenog pomoćnika Conalla Molloya. Dalgliesh nas odvodi u Englesku 1970-ih godina, gdje pratimo zagonetnog detektiva Dalgliesha dok rješava neobična ubojstva. U seriji Pariška policija 1900., tijelo nepoznate žene pronađeno je u rijeci Seine, a ambiciozni mladi inspektor otkriva mračnu državnu tajnu. Ubojstva, ucjene, zavjere, prevrati – dobro došli u Belle Epoque.

U Ljetu zločina na programu Epic Drama gostuju i svima dragi istražitelji Gospođica Scarlet i Vojvoda, Detektiv Murdoch, Endeavour – Mladi Morse, Inspektor George Gently, Gđica Marple i drugi!

I zato, u srpnju i kolovozu, bez obzira na to hoćete li ljeto provesti kod kuće ili ćete u sunčanom vremenu uživati u kući za odmor, sigurno ćete imati vremena probuditi detektiva u sebi i pogledati Ljeto zločina na programu Epic Drama – programski blok koji jamči uzbudljivu mješavinu misterija i napetosti, s poslasticama za svakog pravog kućnog detektiva!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala