Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Schwarzeneggerova serija FUBAR gledanija od povijesne drame o Bridgertonovima
Prije tjedan dana na Netflix je stigla serija koja je s trona maknula spin-off "Bridgertona"

Schwarzeneggerova serija "FUBAR" gledanija od povijesne drame o Bridgertonovima

Foto: YouTube

Na streaming servis Netflix (konačno) je stigla serija koja je s prvog mjesta najgledanijih maknula kostimiranu dramsku seriju Kraljica Charlotte: Priča o Bridgertonovima, spin-off Bridgertona.

Riječ je o akcijskoj triler seriji FUBAR u kojoj glavnu ulogu ima Arnold Schwarzenegger kojem je ovo prva igrana serija, k tome akcijsko humoristična. U prva četiri dana od premijere seriju je pogledalo (počelo gledati) čak 88,94 milijuna kućanstava što je bilo dovoljno da Kraljica Charlotte padne s prvog mjesta nakon čak tri tjedna. No, u ta tri tjedna drama se nalazila među top 10 u čak 91 državi.

Iako kritike seriji FUBAR, čiji je naslov akronim nastao u vojsci za situaciju koja je bez ikakve kontrole (Fucked Up Beyond All Recognition), nisu nešto naklonjene, mnogi su pohrlili pogledati legendarnu akcijsku zvijezdu u njegovoj prvoj igranoj seriji. Schwarzenegger glumi Lukea Brunnera, CIA agenta koji silno želi u mirovinu, ali je vraćen u službu kako bi spasio zaostalog agenta na terenu. Ispostavi se da je agent zapravo agentica – štoviše riječ je o njegovoj kćeri Emmi (Monica Barbaro) za koju nije ni znao da je CIA agentica. Kao što ni ona nije znala da je on punih 40 godina bio agent. Disfunkcionalni odnos samo će se nastaviti, ali otac i kćer morat će naučiti surađivati kako bi spasili svijet od opasnog Bora Polonije (Gabriel Luna).

U ostalim ulogama su Milan Carter, Fortune Feimster, Travis Van Winkle, Fabiana Udenio, Jay Baruchel, Barbara Eve Harris i Aparna Brielle. Seriju je osmislio Nick Santora koji je zaslužan za Amazonovu seriju Reacher s Alanom Ritchsonom, jedan je od scenarista Quibijeve serije Most Dangerous Game s Christophom Waltzom te je radio na seriji FBI.

Serija FUBAR na Netflixu je dostupna od 25. svibnja sa svih osam epizoda.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala