Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Christoph Waltz spreman je na novu igru u seriji Most Dangerous Game: New York
Nova sezona serije "Most Dangerous Game" ovog puta stavlja Davida Castañedu u ulogu lovine

Christoph Waltz spreman je na novu igru u seriji "Most Dangerous Game: New York"

Prošlo je dosta vremena otkako je Roku najavio kako u planu ima i drugu sezonu temeljenu na kratkoj priči Most Dangerous Game Richarda Connella, ali sada napokon imamo priliku vidjeti i prvi najavni trailer za Most Dangerous Game: New York.

Christoph Waltz vraća se u ulogu organizatora lova, kojeg smo upoznali u prvoj sezoni. Umjesto Liama Hemswortha, u novim epizodama lovina će biti jedna od zvijezda serije The Umbrella Academy, David Castañeda.

Serija Most Dangerous Game: New York prati istu premisu kao i prva sezona. Castañeda je Victor Suero, boksač koji se nalazi u škripcu i koji je spreman na sve kako bi zaštitio svoju mlađu sestru. Nakon prijetnje nasilnika da će ubiti njegovu sestru ako im ne isplati pola milijuna dolara, Victor nema druge opcije nego prihvatiti ubojitu igru u kojoj ga po New Yorku lovi grupa iskusnih lovaca na ljude. Ima 24 sata da ostane živ, a ko mu to uspije čeka ga pozamašna svota.

Prva sezona pojavila se 2020. na streaming platformi Quibi, koja je vrlo brzo nakon toga prestala s radom, a sav njihov sadržaj prebačen je na kanal Roku. Format koji je Quibi pokrenuo su kratke epizode koje se mogu gledati u hodu tako da će vjerojatno i druga sezona serije Most Dangerous Game nastaviti u tom obliku.

Redateljsku palicu nove sezone drži Sam Hill, a scenarij potpisuje Nick Santora. U seriji također glume Anna Gunn, Ciara Bravo, Martina Ortiz Luis i Aaron Poole. Most Dangerous Game: New York na kanal Roku stiže 10. ožujka ove godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala