Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Halle Bailey oduševila prve gledatelje u igranoj Maloj sireni
Ipak, postavlja se pitanje može li remake dostići uspjeh animiranog originala

Halle Bailey oduševila prve gledatelje u igranoj "Maloj sireni"

Foto: YouTube

Prvi gledatelji imali su priliku pogledati Disneyevu igranu verziju Male sirene s Halle Bailey u glavnoj ulozi tako da su prve reakcije s losanđeleske premijere došle i do društvenih mreža.

Krajem svibnja Mala sirena stiže u kina diljem svijeta, a prvi pogled na remake omiljenog animiranog klasika bio je prošlog mjeseca na CinemaConu u Las Vegasu kad se mogla vidjeti Melissa McCarthy u ulozi Ursule kako pjeva klasik Poor Unfortunate Souls. Potom su redatelj Rob Marshall i njegov partner, producent John DeLuca, održali privatnu projekciju za zvjezdane goste tipa Emily Blunt, John Krasinski, Matt Damon i Ben Platt koji su bili oduševljeni viđenim i navodno pljeskali nakon svakog glazbenog broja.

No, prve reakcije sa spomenute premijere od neki dan u Los Angelesu su podijeljene: skoro svi su složni kako je Bailey odigrala savršenu ulogu kao Ariel, McCarthy je savršena negativka i Ursula, no film je sam po sebi dosta nedosljedan i, po nekima, nepotreban. Iako je sveukupno nahvaljena cijela glumačka ekipa za koju se navodi kako se vidi da su „unijeli dušu i srce u film“, filmu samom po sebi nedostaje onaj čarobni i wow efekt kakav je imao animirani klasik. Na kraju, mnogi su složni da je ova Mala sirena svakako posveta svim malim djevojčicama da slijede svoje snove i ne odustaju.

Igrana verzija Male sirene uz već otprije poznate pjesme donose i četiri sasvim nove originalne pjesme koje potpisuju Lin-Manuel Miranda i Alan Menken, skladatelj koji je radio na originalnoj Maloj sireni 1989. godine. Uz Bailey i McCarthy u novoj verziji glume Jonah Hauer-King (princ Eric), Javier Bardem (kralj Triton), Noma Dumezweni (kraljica Selina, Ericova majka – novi lik napravljen za igrani film), Jacob Tremblay dao je glas ribi Flounderu, Daveed Diggs raku Sebastian, a Awkwafina galebu Scuttleu.

Mala sirena u hrvatska kina stiže 25. svibnja kad ćemo saznati hoće li igrana verzija uspjeti ponoviti uspjeh svog animiranog originala. Kod nas će film biti moguće pogledati u originalnoj i sinkroniziranoj verziji u kojoj su glasove posudili Lana Meniga, Dino Jelusić, Martina Tomčić, Frano Mašković, Anja Šovagović Despot, Goran Grgić, Jan Kerekeš, Ruben Carović i Ana Maras Harmander.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala