Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Ponedjeljak 1.5.
Program za Praznik rada ne razlikuje se nešto od uobičajenog tjednog rasporeda, izdvajamo serije i filmove

TV Preporuke dana – Ponedjeljak 1.5.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 29. travnja.

SERIJE / EMISIJE

Milijarderi koji su oblikovali naš svijet, HTV 1 u 20:15 sati
Nemilosrdan čovjek, ali čovjek s vizijom. Bill Gates je proveo revoluciju u području tehnologije. Ali nakon nevjerojatne preobrazbe krenuo je spašavati svijet. Uz ekskluzivni pristup prijateljima i insajderima serija otkriva nove detalje o dobrotvornom carstvu Billa Gatesa, propitkuje njegovu poslovnu etiku te postavlja pitanje je li Zaklada Billa Gatesa i Melinde Gates premoćna da bi ikomu u svijetu globalnog zdravstva polagala račune. Je li Gates zaista moderni svetac kakvim ga svijet smatra?

Poldark, HTV 3 u 21 sat
Ross je otkrio urotu Francuza, a George je prepušten na milost i nemilost Josephu i Ralphu.

Šutnja, HTV 1 u 21:10 sati
Vladimir mora naći vremena za sebe kako bi priredio majčin pogreb. Vesna, njegova najbliža prijateljica, a možda i nešto malo više, pokriva ga na poslu. Psihijatar iz osječke bolnice tvrdi da Kožul ne može biti ubojica. On već godinama liječi Kožula i može objasniti velik dio Kožulovog čudnog ponašanja.

Kondor, HTV 2 u 23:15 sati
Joe nastavlja slagati dokaze u cjelinu. Bob šalje misiju za zarobljavanje bez Reuelova odobrenja. Mae dobiva informaciju od Iris o Samu i Eldenu. Nathan napada Garetha.

FILMOVI

Harriet, HTV 2 u 21:10 sati
Nevjerojatna priča o tome kako je Harriet Tubman pobjegla iz ropstva i postala jedna od najvećih američkih junakinja. Zahvaljujući svojoj hrabrosti, domišljatosti i upornosti oslobodila je stotine robova i promijenila tijek povijesti.

John Wick, RTL u 23:05 sati (repriza od nedjelje u 20:15 sati)
Nakon što je sahranio suprugu Helen, John Wick po povratku kući dobiva posljednji poklon od svoje žene – slatko štene Daisy. John i Daisy ugodno provode dan vozeći se mjestom sve dok na benzinskoj postaji Wick ne sretne trojicu ruskih gangstera.

Transformeri, Nova TV u 0:25 sati
Prije mnogo godina na udaljenom planetu Cybertron vodio se rat između plemenitih Autobota i prevrtljivih Decepticona koji su se bili sukobili zbog kontrole nad mističnim talismanom koji svome vlasniku omogućava neograničenu moć. Autoboti su talisman uspjeli prokrijumčariti s planeta, ali za njim je krenuo i zli Megatron. Čitavo stoljeće kasnije na Zemlji Sam Witwicky (Shia LaBeouf) kupuje svoj prvi automobil, ne znajući kako je vozilo ujedno i Autobot Bumblebee.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala