Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Michelle Yeoh i Ke Huy Quan ponovno zajedno
Predstavljena Disney+ serija "American Born Chinese" koja stiže u svibnju

Michelle Yeoh i Ke Huy Quan ponovno zajedno

Disney+ je ponovno spojio ovogodišnje dobitnike Oskara Michelle Yeoh i Keja Huyja Quana i to za svoju novu seriju American Born Chinese. Danas imamo prilike vidjeti i prvu najavu serije u kojoj se zvijezde filma Everything Everywhere All At Once vraćaju u akciju u borbi protiv najmračnijih sila ovog, ali i drugog svijeta.

Uz odrasle će zvijezde u seriji također priliku dobiti i mlade zvijezde u usponu Ben Wang i taekwondo prvak Jimmy Liu, kao dva tinejdžera koji imaju zadatak spasiti svijet.

Trailer nam predstavlja Jina (Wang), kinesko-američkog tinejdžera koji se bori održavati obiteljsko nasljeđe dok se istovremeno pokušava uklopiti sa svojim vršnjacima. Kada dobije zadatak novog kineskog studenta (Liu) upoznati s okolinom, Jin misli da mu je društveni status u opadanju, ali ne zna da se pred njim nalazi nešto nevjerojatno. Kada mu novi učenik otkrije kako nije s ove Zemlje te da je poslan na misiju spašavanja našeg svijeta, Jin kreće na avanturu života, skače kroz dimenzije i sukobljava se s mitološkim kineskim bogovima.

Nova Disney+ serija temelji se na crtanom romanu, koji potpisuje Gene Luen Yang, a u seriji također glume Yeo Yann Yann, Chin Han, Sydney Taylor i Daniel Wu, kao i Ronny Chieng, Jimmy O. Yang, Leonard Wu te Poppy Liu. Stephanie Hsu i James Hong, također iz filma Everything Everywhere All At Once također su dio glumačke ekipe.

Destin Daniel Cretton drži redateljsku palicu serije, koja bi na Disney+ trebala stići već 24. svibnja ove godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala