Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Trailer za ekranizaciju Pulitzerom nagrađenog romana All the Light We Cannot See
Mark Ruffalo i Hugh Laurie samo su dio glumačke ekipe serije koju dugo čekamo

Trailer za ekranizaciju Pulitzerom nagrađenog romana "All the Light We Cannot See"

Foto: YouTube

Dugo očekivana ekranizacija Pulitzerom nagrađenog ratnog romana All the Light We Cannot See, kod nas prevedenog Svjetlo koje ne vidimo, dobila je svoj prvi teaser trailer.

Roman je vrlo brzo postao globalni fenomen kad je izdan 2014. godine, kritičari su ga također nahvalili, a Pulitzerovu nagradu dobio je 2015. kad i Medalju Andrewa Carnegieja. All the Light We Cannot See proveo je više od 200 tjedana na listi bestselera New York Timesa, prodano je 5,7 milijuna primjeraka u Sjevernoj Americi u tiskanom i audio formatu te e-knjigama i još 9,5 milijuna kopija u ostatku svijeta.

Kao i roman, serija donosi priču o nevjerojatnoj moći ljudske povezanosti. Smještena unutar jednog desetljeća ova limitirana serija isprepliće živote slijepe Francuskinje Marie-Laure Leblanc (Aria Mia Loberti) koja s ocem bježi kod svog ujaka tijekom Drugog svjetskog rata i briljantnog njemačkog tinejdžera Wernera Pfenniga (Louis Hofmann) koji je stručnjak u popravljanju radija, a koji je pozvan u vojsku pod Hilterovim režimom. Njihova zajednička tajna povezanost donijet će im vjeru u čovječanstvo i mogućnost nade.

Seriju je režirao Shawn Levy (Dolazak) koji je radio na adaptaciji scenarija sa Stevenom Knightom (Dirty Pretty Things). Mark Ruffalo glumi oca Marie-Laure Daniela, njezinog ujaka Etiennea Hugh Laurie, a u ostalim ulogama su Lars Eidinger, Marion Bailey i Hélène Cardona.

All the Light We Cannot See na Netflix stiže 2. studenog s ukupno četiri epizode.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala