Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 16.4.
Večer donosi poznate emisije, u udarnom terminu filmove starijeg datuma, a kasnije novije hitove

TV Preporuke dana – Nedjelja 16.4.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 16. travnja.

SERIJE / EMISIJE

Superpotjera, HTV 1 u 20:15 sati
Jedan natjecatelj protiv petero lovaca u kvizu općeg znanja.

Ples sa zvijezdama, Nova TV u 20:15 sati
Vraća se pobjednik prošle sezone Pedro Soltz i pred zvijezde stavlja prvi ovotjedni izazov zbog kojeg će ovoga puta natjecateljskim parovima plesni koraci biti dvostruko teži! Drugi ovotjedni izazov bit će timski izazov u kojem će na kraju emisije svoje plesne vještine kandidati odmjeriti podijeljeni u dvije grupe.

FILMOVI

Titanic, RTL u 20:15 sati
Priča o gigantskom brodu priča je i o sudbinama stotina nesretnih putnika, a posebno o sudbini mladog Jacka Dawsona i lijepe Rose Dewitt.

Pobješnjeli Max, RTL 2 u 20:15 sati
Motorističke bande naudile su Maxu Rockatinskom osobno i on žudi za osvetom, sve do uzbudljivog konačnog obračuna. Ono što je u filmu iznimno nije priča nego način na koji je ona režirana, a režirana je besprijekorno.

Povratak u budućnost, HTV 1 u 21:10 sati
Marty McFly otputuje u prošlost u stroju kojega je izmislio njegov prijatelj, znanstvenik dr. Emmett Brown. Naime Marty mora navesti svoje roditelje u prošlosti da se zaljube i tako sebi osigura postojanje, tj. budućnost.

Lara Croft Tomb Raider 2: Kolijevka života, Doma TV u 21:25 sati
Lara Croft je ponovno u akciji suočena s najopasnijom misijom do sada: pronaći Pandorinu kutiju. U potrazi ona putuje svijetom, od Grčke do Hong Konga i Kenije kako bi do kutije došla prije nego manijakalni znanstvenik koji je planira upotrijebiti za masovno uništenje.

Wonder Woman 1984, Nova TV u 23 sata
Gal Gadot se vratila ulozi hrabre Amazonke u nastavku (koji to i nije) velikog DC kino hita iz 2017. godine koji je postao akcijski film s najvećom zaradom u povijesti koji je režirala žena.

Pedeset nijansi slobodniji, RTL u 23:55 sati
Anastasia i Christian sretno su zaljubljen par koji je svoju vezu okrunio brakom, no njihov nepredvidiv životni stil tek će im sad početi zadavati probleme, a neki ljudi iz prošlosti i dalje će se truditi zagorčati im život. Uz to, Christianova nova pozicija u tvrtki donosi im nove izazove.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala