Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 9.4.
Uskrsna večer donosi novu epizodu kviza, zabavne emisije te filmove starijeg i novijeg datuma

TV Preporuke dana – Nedjelja 9.4.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 9. travnja.

SERIJE / EMISIJE

Superpotjera, HTV 1 u 20:15 sati
Jedan natjecatelj protiv petero lovaca u kvizu općeg znanja.

Ples sa zvijezdama, Nova TV u 20:15 sati
Nakon posljednje gledatelji su dobili priliku i sami sudjelovati u nastajanju nadolazeće šeste emisije tako što su ispunjavanjem ankete birali plesne stilove i pjesme za iduće nastupe natjecateljskih parova – ovaj tjedan natjecateljima će biti posebno izazovan i uzbudljiv s obzirom na to da su i sami tek tada doznali koje će plesove večeras izvoditi!

FILMOVI

Johnny English ponovo jaše, RTL u 20:15 sati
Jedan od najslavnijih svjetskih komičara, Rowan Atkinson, svima poznat kao legendarni Mr. Bean, ponovo se vraća ulozi nesposobnog tajnog agenta, Johnnyja Englisha.

Gladijator, HTV 1 u 21:10 sati
U naslovnoj ulozi briljirao je stasiti Australac novozelandskog podrijetla Russell kojemu će upravo uloga tragičnog Maximusa omogućiti zvjezdani status.

Lara Croft: Tomb Raider, Doma TV u 22 sata
Klasične motive starih gradova i tajnih društava redatelj Simon West je spojio s digitalnom estetikom računalnih i videoigara, dobivši film u kojem su ugodnu i napetu cjelovečernju zabavu lako mogli pronaći mnogi.

Marsovac, RTL u 22:10 sati
Tijekom misije na Mars, astronauta Marka Watneyja (Matt Damon) njegova posada smatra mrtvim nakon žestoke oluje te ga ostave za sobom. Ali, Watney je preživio i zatekne se nasukan i sam na negostoljubivom planetu.

Mladi Mesija, HTV 2 u 22:20 sati
U dobi od sedam godina, vraćajući se s obitelji iz Egipta u Nazaret, Isus otkriva istinu o sebi. Shvaća da je Sin Božji, poslan od Boga da spasi čovječanstvo.

Oceanovih 8, Nova TV u 23:15 sati
Za svaki poslić, postoji profić. Cate Blanchett, Sandra Bullock, Anne Hathaway, Mindy Kaling, Awkwafina, Helena Bonham Carter, Sarah Paulson i Rihanna glavni su likovi novog nastavka franšize Oceanovih 11, ovog puta u ženskom izdanju.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala