Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Filmovi u travnju
Uskrs provedite uz najbolje filmske hitove na Novoj TV

Filmovi u travnju

Nova TV pripremila je brojne nagrađivane filmove koji će vas uvesti u prve prave proljetne dane. Od napetih drama do urnebesnih komedija, na malim ekranima ovoga mjeseca pojavit će se Rami Malek, Sandra Bullock, Tom Cruise, Bradley Cooper, Anne Hathaway, Monica Belucci i mnoga druga poznata imena.

Proljetne večeri uljepšat će prisjećanje na legendarnog pjevača grupe Queen u filmu Bohemian Rhapsody. Svojim odmicanjem od stereotipa i prepoznatljivim glasom, Freddie Mercury postao je jedan od omiljenih pjevača u povijesti. Kako je došlo do formiranja benda, specifičnog glazbenog stila i kroz koje je osobne muke prolazila osebujna glazbena legenda, doznajte na Novoj TV.

Još jedna inspirativna drama Zaslijepljen svjetlima prikazuje i povezuje hrabrost, ljubav, nadu, obitelj, ali i jedinstvenu sposobnost glazbe da uzdigne svakog čovjeka. Javed, britanski tinejdžer pakistanskog podrijetla usred razdoblja rasnih i ekonomskih previranja, upoznaje se s glazbom Brucea Springsteena i u tekstovima pronalazi paralele sa svojim životom radničke klase, a uskoro počinje i pronalaziti hrabrost da se izrazi svojim jedinstvenim glasom. U travnju Nova TV donosi i film Priča o prvaku koji govori o mladiću koji od beskućnika postaje talentirani sportaš s prilikom za obrazovanje, a sve zbog jedne čvrste, odlučne obiteljske žene koja mu pruža stabilan dom, brižnu obitelj i priliku da slijedi svoje snove.

Nemoguća misija: Raspad sistema oduševit će sve ljubitelje akcije. Nakon što opasni zadatak koji uključuje povrat ukradenog plutonija, pođe po zlu, Ethan Hunt (Tom Cruise) i njegov tim moraju udružiti snage s CIA-inim plaćenikom Augustom Walkerom kako bi spriječili nuklearnu katastrofu. Na rasporedu u travnju je i akcijski film iz 2018. godine Oceanovih 8 koji je upotpunila snažna ženska glumačka ekipa: Anne Hathaway, Helena Bonham Carter, Sarah Paulson, Mindy Kailing i Robyn Rihanna Fenty. Debbie Ocean (Sandra Bullock) pet godina smišljala je najveću pljačku svog života, a sada je vrijeme da ju uz pravu ekipu i provede.

Pasija je klasik koji ne smijete propustiti uoči Uskrsa. Film govori o posljednjih 12 sati života Isusa Krista te prikazuje najdramatičnije trenutke Isusovog života od uhićenja i osude pa sve do uskrsnuća nakon razapinjanja na Golgoti. Pavao, Kristov apostol još je jedan prigodni uskršnji film koji objašnjava kako Pavao, koji je od najzloglasnijeg progonitelja kršćana postao Kristov najutjecajniji apostol, provodi svoje posljednje dane čekajući pogubljenje od strane cara Nerona u Rimu. Luka, njegov prijatelj i liječnik, riskira vlastiti život odlaskom u Rim da ga posjeti. U filmu Uskrsni tajni zadatak Erin odlazi u obiteljsku tvornicu čokolade kako bi vidjela zašto prodaja pada i upoznaje glavnog stručnjaka za čokoladu, Bryana, koji ima nove ideje o tome kako poboljšati liniju proizvoda za Uskrs.

Kada se igra rješavanja ubojstva na zabavi pretvori u stvarnu otmicu, natjecateljski nastrojeni Max i Annie (Jason Bateman i Rachel McAdams) počinju shvaćati da se, zajedno s ostalim prijateljima, nalaze u sve većoj opasnosti i da ovo nije samo još jedna Noć igre. U još jednoj komediji Obitelj Miller, sitni diler David, prisiljen je prokrijumčariti veliku količinu droge iz Meksika. Međutim, svjestan je da sam ne može uspješno odraditi misiju, pa nagovori svoje susjede - striptizetu (Jennifer Aniston), snalažljivu tinejdžericu (Emma Roberts) i naivnog štrebera (Will Poulter) - da mu pomognu i odglume njegovu savršenu obitelj te zajedno kreću u nezaboravnu avanturu. Mamurluk 3 finalni je produkt kaosa trojice muškaraca i njihovih loših odluka. Phill, Stu i Alan ponovno se nalaze u Las Vegasu, dvije godine nakon što su ih na istom mjestu oteli i jurili mafijaši na putovanju koje je trebalo biti momačka zabava. Ovaj put nema momačke večeri. Nema vjenčanja. Što bi moglo poći po zlu?

U filmu Neobičan slučaj Benjamina Buttona na Doma TV-u, Brad Pitt i Cate Blanchett predstavit će život vremenskog putnika i žene čija se veza razvija u potpuno suprotnom smjeru. Kapetan Phillips istinita je priča o kapetanu koji se 2009. godine predao skupini od četiri somalijska pirata kako bi zaštitio svoju posadu u blizini obale Afrike, a za ljubitelje kriminalistike, na programu Doma TV-a možete pronaći film Collateral koji je osvojio čak 9 filmskih nagrada. Vincent (Tom Cruise) je plaćeni ubojica koji mora izvršiti pet ubojstava diljem Los Angelesa. U svojoj misiji taksi s vrlo jednostavnim planom, no stvar se zakomplicira kada taksist (Jamie Fox) već nakon prvog ubojstva postaje svjedokom.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala