Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


The Rock podijelio fotku što je radio s Emily Blunt netom prije dodjele Oskara
Na ovogodišnjoj dodjeli prestižne nagrade oni su objavili dobitnika u kategoriji najbolji animirani film

The Rock podijelio fotku što je radio s Emily Blunt netom prije dodjele Oskara

Foto: Facebook/EW YouTube

Što se događa iza kulisa dodjele prestižnih nagrada Oscar ponekad ne ostane skriveno od očiju javnosti, baš kao što je to slučaj s dvojcem koji je predstavio dobitnika u kategoriji najbolji animirani film.

Dvije minute prije izlaska na pozornicu na kojoj će pročitati imena svih nominiranih i prozvati pobjednika (koji je na kraju bio Pinokio Guillerma del Tora) Dwayne The Rock Johnson našao se u krilu kolegice Emily Blunt te za to okrivio tequilu, točnije Teremanu čiji je The Rock vlasnik.

„Dvije minute prije nego što smo izašli na pozornicu Oskara – u živo – pred cijelim svijetom. Emily krivi mene. Ja krivim tequilu“, stoji u The Rockovoj objavi koju je podijelio na društvenim mrežama.

Fotografija je odmah postala viralna, a komentari na nju su s vremenom postajali još bolji pa su tako neki u šalu ubacili Bluntinog supruga, Johna Krasinskog, neki su napisali da je Blunt očito izgubila u igri papir-škare-kamen pozivajući se na nadimak The Rock, a ima i onih koji su spomenuli Mjesto tišine u kojem je Blunt ostvarila glavnu ulogu.

Dan kasnije, The Rock objavio je više fotografija na kojima se nalazi s Emily Blunt prije i tijekom najave dobitnika Oskara, što je također oduševilo obožavatelje.

Emily Blunt i Dwayne Johnson gledali smo u zabavnoj avanturi Jungle Cruise za koji je u pripremi i nastavak, a čini se kako su ostali dobri prijatelji. The Rock ju je na Red Carpetu iznenadio komplimentom koji joj je uputio što je također postalo viralno i izazvalo još simpatija za ovaj dvojac diljem svijeta. Pogledajte i fotografije njegove pripreme za ceremoniju koje je također podijelio na društvenim mrežama, na kojima i inače dijeli iskrene, intimne trenutke svog života s obitelji.

Emily Blunt ima nekoliko projekata za ovu i sljedeću godinu među kojima su kriminalistička drama Pain Hustlers Davida Yatesa koju očekujemo ove godine kao i povijesnu dramu Oppenheimer Christophera Nolana s Cillianom Murphyjem, Mattom Damonom i Florence Pugh te akcijska drama The Fall Guy u kojoj glume i Stephanie Hsu, Aaron Taylor-Johnson i Hannah Waddingham.

Dwayne The Rock Johnson također ima više projekata u narednim godinama, a izdvajamo Big Trouble in Little China, remake Velike gužve u Kineskoj četvrti iz 1986., te nastavke akcijskih trilera San Andreas koji se vodi pod naslovom San Andreas 2 u kojem svoju ulogu ponavlja Paul Giamatti i Red Notice u čijem će se nastavku ponovno pojaviti i Ryan Reynolds te Gal Gadot.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala