Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Uđite u svijet Male sirene kroz novi trailer
Halle Bailey nalazi se u glavnoj ulozi igrane adaptacije omiljenog animiranog filma

Uđite u svijet "Male sirene" kroz novi trailer

Disney je prije nekoliko mjeseci kroz kratki teaser otkrio prve kadrove svoje nadolazeće igrane adaptacije omiljenog animiranog klasika Mala sirena, u kojem smo nakratko imali prilike čuti i fantastičan glas glavne glumice Halle Bailey. Danas napokon imamo i prvi službeni trailer, koji obožavatelje vodi u nadrealni i uzbudljivi svijet sirene Ariel.

Prvi teaser više je bio usmjeren na Ariel te nam je otkrio njen predivan glas, dok nam novi trailer donosi detaljniji pogled na njen podvodni svijet i glavne likove u njenoj priči te je usmjeren na njenu želju da bude dio kopnenog svijeta.

Prvi kadrovi otkrivaju nam kako je Ariel spasila princa Erica (Jonah Hauer-King) što nije dobro sjelo njenom ocu, kralju Tritonu (Javier Bardem), koji se protivi njenom druženju s ljudima. No njena želja da bude dio površinskom svijeta toliko je jaka da ju dovede do zlobne morske vještice Ursule (Melissa McCarthy), koja joj može ispuniti njene želje.

Uz Bailey, Bardema, McCarthy i Hauer-Kinga, u novom će filmu također glumiti Daveed Diggs kao rak Sebastian, Jacob Tremblay kao Arielin gupi prijatelj Flounder te Awkwafina kao Scuttle, koja je u originalnom filmu galeb, a ovog puta ptica ronilica. Art Malik bit će Grimsby, batler princa Erica, a za ovoj je film stvoreno još nekoliko likova, koje će utjeloviti Noma Dumezweni, Lorena Andrea, Simone Ashley i Kasja Mohammar.

Rob Marshall drži redateljsku palicu filma, a scenarij potpisuju David Magee i Jane Goldman. Nova Mala sirena u kina će uplivati 26. svibnja ove godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala