Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Netflix najavio finalnu, 6. sezonu za seriju Cobra Kai
Objavljen je i kratki video koji najavljuje novu sezonu

Netflix najavio finalnu, 6. sezonu za seriju "Cobra Kai"

Foto: YouTube

Nakon pet nevjerojatnih sezona stiže kraj za omiljenu seriju Cobra Kai, najavljuje Netflix u svojoj novoj video najavi.

Nastavak Karate Kid filmova bio je vrlo uspješan na streamingu i kod obožavatelja općenito, ali sad je vrijeme za kraj. „Ponovno donijeti svijet Karate Kida ljudima bila nam je čast. Snimanje serije Cobra Kai omogućilo nam je da se pridružimo svetom timu koji su nekad činili Robert Mark Kamen, John Avildsen, Jerry Weintraub te svi ostali sjajni originalni članovi glumačke ekipe“, stoji u zajedničkoj izjavi kreatora serije Cobra Kai Josha Healda, Jona Hurwitza i Haydena Schlossberga.

„Nikad ovu priliku nismo uzeli zdravo za gotovo. Naš prvotni cilj bio je da Cobra Kai završi pod našim uvjetima i da sve ostavimo onako kako smo zamislili. Tako da s neizmjernim ponosom i zahvalnošću možemo objaviti da smo to postigli. … Kao što znamo, Cobra Kai nikad ne umire“, naveli su u nastavku objave.

Serija Cobra Kai originalno je bila osmišljena za YouTube Premium platformu prije nego što se premjestila na Netflix s drugom sezonom. Riječ je o nastavku Karate Kid filmova koji su izlazili od 1984. do 1994. godine. Glumačku ekipu serije predvodi William Zabka kao Johnny Lawrence koji sad pokušava preokrenuti svoj život, a tu je i Ralph Macchio kao Daniel LaRusso. U ostalim ulogama su Xolo Maridueña, Tanner Buchanan, Courtney Henggeler, Mary Mouser, Jacob Bertrand, Gianni Decenzo, Vanessa Rubio i Peyton List, a originalni glumci iz filmova Martin Kove i Thomas Ian Griffith pojavljivali su se tijekom sezona.

Epski završetak nekoliko desetljeća stare karate priče uskoro stiže na Netflix, a dotada na tom streamingu možete pogledati dosadašnjih pet sezona serije Cobra Kai.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala