Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Olivia Wilde želi ispuniti ulogu iz snova Jennifer Coolidge
Iako njezinu želju neće biti lako ispuniti, možda ćemo je gledati kao voditeljicu ovogodišnje ceremonije nagrada Oskar

Olivia Wilde želi ispuniti ulogu iz snova Jennifer Coolidge

Foto: Depositphotos

Olivia Wilde odlučna je u tome da ostvari ulogu iz snova kolegice Jennifer Coolidge.

Nakon što je osvojila Zlatni globus za svoju ulogu u drugoj sezoni serije Bijeli lotos, Coolidge je otkrila kako je njezina uloga iz snova pomalo nekonvencionalna. „Oduvijek sam željela glumiti dupina“, rekla je. I to ne animiranog dupina, već da ona odglumi pravog dupina.

Ubrzo nakon što je njezina neobična želja obišla svijet javila se Olivia Wilde, koju mnogi hvale zbog nedavnog trilera Ne brini, draga, i na svom službenom Instagramu napisala kako joj želi pomoći da ostvari tu želju.

Zasad nije poznato hoćemo li Coolidge zaista gledati u ovakvoj neobičnoj ulozi, ali možda je uskoro vidimo kao voditeljicu ovogodišnje ceremonije dodjele nagrada Oskar. Naime, glumica je netom prije osvajanja svog Zlatnog globusa bila prezenterica nagrade za najboljeg sporednog glumca i sve je osvojila svojom duhovitom pričom, a još je prije nego što je pročitala dobitnika (Tyler James Williams za Abbott Elementary) rekla „Oskar ide…“ umjesto „Zlatni globus ide…“

Obožavatelji su također oduševljeni njezinim fantastičnim i dirljivim govorom koji je održala po primitku svog Zlatnog globusa za najbolju sporednu glumicu, koji je rasplakao i tvorca serije Mikea Whitea, tako da su pokrenuli kampanju da bude sljedeća voditeljica najprestižnije filmske nagrade.

Prošlogodišnju ceremoniju vodile su Regina Hall, Amy Schumer i Wanda Sykes. Coolidge je na simpatičan prijedlog obožavatelja rekla kako joj se takva voditeljska uloga čini kao previše posla, ali vidjet ćemo – voditelj/ica ovogodišnjih Oskara još nije poznat/a iako je ceremonija zakazana za 12. ožujka.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala