Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 13.1.
Utakmicu na SP-u u rukometu igra Hrvatska protiv Egipta, a tu su i odlične serije te filmovi različitih žanrova!

TV Preporuke dana – Petak 13.1.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 13.siječnja.

SERIJE / EMISIJE

McDonald i Dodds, HTV 2 u 20:15 sati
Smrt popularne beauty vlogerice na operacijskom stolu uvodi McDonaldicu i Doddsa u izopačeni svijet estetske kirurgije i influencera gdje ništa nije kao što se čini.

SP u rukometu: Hrvatska - Egipat, RTL u 20:25 sati
Prvu utakmicu na prvenstvu Hrvatska će odigrati protiv Egipta. Naša se reprezentacija na ovogodišnje prvenstvo plasirala kroz kvalifikacije jer je na prošlom Euru završila na 8. mjestu.

Fargo, HTV 3 u 20:55 sati
Smutnyji dobivaju neočekivanoga gosta. U Kansas City iz stare domovine stiže Gaetano. Josto se privikava na svoju novu ulogu. Oraetta je uhvaćena s prstima u pekmezu.

Ridleyev povratak, HTV 2 u 21:50 sati
Ridleyja i Carol zovu da istraže sumnjivu smrt čovjeka koji je pao sa svoga balkona. Glavni je sumnjivac Cal Flannery - mlađi brat Michaela Flanneryja.

Agatha Christie: Kod bijelog konja, HTV 2 u 23:20 sati
Mark ima sve što jedan muškarac može poželjeti - bogat je, uspješan i popularan, ima lijepu suprugu i savršen dom. No kad se zagrebe po površini, pokazuje se da on još uvijek tuguje zbog smrti svoje prve supruge Delphine. Kad se Markovo ime pojavi na popisu u cipeli mrtve žene, sve mu krene nizbrdo.

FILMOVI

Jojo Rabbit, HTV 1 u 21:10 sati
Priča o usamljenom dječaku Jojou koji odrasta u Njemačkoj tijekom II. svjetskog rata. Njegov se cijeli svijet okrene naglavačke kada otkrije da njegova majka Rosie na tavanu skriva židovsku djevojčicu. Uz pomoć svog priglupog imaginarnog prijatelja Adolfa Hitlera, mladi će se član Hitlerove mladeži morati suočiti sa svojim nacionalističkim uvjerenjima.

Plan B, Nova TV u 22:50 sati
Ova romantična komedija, u kojoj se u glavnoj ulozi pojavljuje pjevačica i glumica Jennifer Lopez, dokazuje nam da se svatko može zaljubiti, oženiti i imati dijete, no kada to učinite obrnutim redoslijedom možete biti sigurni da ste stvoreni jedno za drugo.

Mjesto tišine, HTV 1 u 23:35 sati
Naš svijet su zauzeli naizgled neranjivi grabežljivci, koji - na najmanji mogući šum - odmah napadaju smrtonosnom silom. Sve se stoga odvija oko jednog bitnog pravila – kreći se pažljivo i nikada ne stvaraj nikakav zvuk, pa čak ni najmanji šum. Jedna je genijalna obitelj uspjela preživjeti u tišini, pažljivo prigušujući svaki mogući zvuk u svakodnevnom životu.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala