Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Petnaest dana blockbuster maratona u siječnju na AXN Adriji
Prvi dani 2023. godine na programu AXN Adria donose pregršt vrhunskih filmskih naslova

Petnaest dana blockbuster maratona u siječnju na AXN Adriji

Nakon filmskog maratona koji se emitira od Božića do stare godine AXN Adria i u prvim danima 2023. nastavlja s neprekidnim prikazivanjem velikih filmskih hitova. Od 1. do 15. siječnja program će biti ispunjen dugometražnim filmovima, njih ukupno čak 177, među kojima će biti mnogi blockbusteri i poznate franšize.

U prvih 15 dana siječnja AXN-ovim kanalima dominirat će filmska ostvarenja koja su uprihodila nekoliko milijardi dolara. Program koji će dnevno isporučivati minimalno desetak filmova ponajviše će nositi noviji akcijski i avanturistički naslovi.

Među ponudom filmova ističu se Venom, remake filma Totalni opoziv, Legija, Zombieland, zatim naslov koji je ponovo pokrenuo Terminator franšizu, Terminator: Spasenje, posljednji nastavak hita Ghostbusters, kao i dugoočekivani Blade Runner 2049. Na rasporedu će se naći tri nastavka inspirirana hitovima Dana Browna - Da Vincijev Kod, Anđeli i demoni i Inferno, odličan remake Karate Kid, kao i The Dark Tower, Godzilla, Misija: Bijela kuća, te dva Pravednika s Denzelom Washingtonom u glavnoj ulozi.

Horor naslove predvode izvrsne franšize Podzemlje i moderna verzija Zone sumraka pod nazivom U tami čijih čak devet filmova će biti emitirano. Uz njih tu su i Peti val i Karantena. Dosta prostora, u jutarnjim satima posvetit će se animiranim i obiteljskim ostvarenjima, kao što su Hotel Transylvania, Emoji Movie, Angry Birds, Štrumpfovi, Osvetnici: Crna udovica i Punisher i Peter Rabbit.

I među preostalim naslovima nalaze se izuzetno jaki naslovi, a ističu se Hollywoodski murjaci, Zločesta učiteljica, Posljednji akcijski junak, U potrazi za srećom, Soba panike, Savršen stranac, Dobri pastir i nagrađivana glazbena drama Ritam ludila.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala