Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Božić 25.12.
Izdvajamo najbolje filmske naslove od 20 sati na dalje

TV Preporuke dana – Božić 25.12.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu na sami Božić, 25. prosinca.

SERIJE / EMISIJE

Na Božić s ljubavlju, HTV 1 u 20:15 sati
Ovog Božića Nikša Bratoš, glazbenik, skladatelj, aranžer i jedan od najboljih glazbenih producenata, okupio je svoje prijatelje, vrsne glazbenike, svoje dugogodišnje suradnike kako bi nas darivao pjesmom i ljubavlju!

Izabrani, HTV 2 u 20:15 sati
U Jerihonu, 26. godine, Šimun i Matej nastoje se složiti dok tragaju za Marijom Magdalenom na mračnim mjestima. Naposljetku je nađu, a ona se srami što je napustila tabor i opet se odala starom životu, ali oni je nagovore da se vrati.

Noćni upravitelj, RTL 2 u 22:15 sati
Glavni protagonist serije je noćni upravitelj hotela u Kairu kojeg vladina agentica unovači da se ubaci u najuži krug okrutna krijumčara oružja.

FILMOVI

Instant obitelj, Nova TV u 20:15 sati
Kada Pete i Ellie odluče zasnovati obitelj, krenu istraživati mogućnosti posvajanja. U domu za posvajanje upoznaju buntovnu 15-godišnju djevojku i njezinog mlađeg brata i sestru te preko noći postaju peteročlana obitelj.

Sam u kući, RTL u 20:15 sati
S provalnicima se izgleda lako obračunati, barem ako ste domišljati kao mali Kevin McCallister, dječak u ulozi kojega se Macaulay Caulkin prometnuo u najveću dječju zvijezdu tadašnjeg vremena.

Iskupljenje u Shawshanku, RTL 2 u 20:15 sati
Kvalitetu Iskupljenja u Shawshanku prepoznale su i mnoge filmske institucije, pa je među ostalim film bio nominiran za 7 Oscara i 2 Zlatna globusa.

Downton Abbey, HTV 1 u 21:50 sati
Radnja filma se vrti oko posjeta engleskog kralja i kraljice Downton Abbey-u što je ujedno velika čast i za vlasnike i za poslugu a s druge strane i vrlo stresna situacija jer plemstvo ima svoje specifične prohtjeve. Film je svojevrstan nastavak na seriju koji donosi zaključuje cijelu seriju te rasvjetljuje sudbinu glavnih likova kao i samog Downton Abbeya.

Zapravo ljubav, RTL u 22:20 sati
Zapravo ljubav šarmantna je i inteligentna ljubavna komedija, bez ciničnog odmaka, namijenjena romanticima kojima nikad nije previše sretnih završetaka. Ljubav u mnogim njezinim formama i izvrsni glumci i zanimljivi likovi od početka do kraja filma intrigiraju i privlače gledatelja, uvlačeći ga u čarobni svijet ljubavi.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala