Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 18.12.
Popodne gledamo doček Vatrenih i/ili finalnu utakmicu na SP-u, navečer finalnu emisiju "Supertalenta", a izdvajamo i neke filmove

TV Preporuke dana – Nedjelja 18.12.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 18. prosinca.

SERIJE / EMISIJE

DOČEK VATRENIH, Nova TV od 15 sati
Nova TV donosi specijal dočeka Vatrenih koji traje čak do 19 sati! Čudesni Vatreni u Dohi su ispisali još jednu povijesnu stranicu hrvatskog sporta.

Nogomet, SP Katar: Francuska - Argentina, HTV 2 u 15:50 sati
Borba za svjetskog prvaka!

POVRATAK VATRENIH, RTL od 16:30 sati

QATARA - DOČEK VATRENIH, HTV 1 od 16:45 sati

Supertalent, Nova TV u 20:15 sati
Dvanaest točaka u natjecanju za titulu devetog Supertalenta i nagradu od 200 tisuća kuna!

FILMOVI

Sve zbog jednog dječaka, HTV 1 u 20:15 sati
Film je snimljen prema istoimenom bestseleru Nicka Hornbyja, jednog od najpopularnijih suvremenih britanskih književnika. Roman je, kao i film, bio veliki hit, a neki kritičari ulogu Willa smatraju najboljom ulogom Hugha Granta.

Tri kralja, RTL 2 u 20:15 sati
U kaosu porušenog Iraka trebalo je samo upasti u nezaštićeno skrovište u kojem je pohranjeno zlato i pobjeći glavom bez obzira. Plan je bio jednostavan, trebao je to biti mačji kašalj za profesionalne američke vojnike, no ubrzo se pojavljuju neočekivane prepreke.

Grinch, RTL u 20:15 sati
Nakon punih 18 godina, omiljeno zeleno gunđalo vraća se na velike ekrane i to ovog puta u animiranom obliku. Još zeleniji i još mrzovoljniji, odlučan je u namjeri da upropasti Božič u selu Whoville!

Zločesta učiteljica, Nova TV u 23:05 sati
Elizabeth Hasley je učiteljica koju boli đon. Ona je nepristojna, cinična i potpuno neprilagođena. Pije, drogira se i ne može dočekati dan kada će se bogato udati i napustiti posao učiteljice. Kada je ostavi zaručnik, Elizabeth skuje plan kako osvojiti bogatog i privlačnog nasljednika.

Glazba tišine, HTV 1 u 23:45 sati
Ekranizacija Bocellijeve autobiografije u kojoj ovaj glazbeni genije pripovijeda svoju životnu priču kroz osobu vlastitog alter ega, Amosa Bardija. Rođen s ozbiljnom bolesti oka, koja na kraju dovodi do potpune sljepoće, Bocelli se veličanstveno izdiže iznad izazova koji su mu priječili put, potaknut velikim ambicijama, ljubavlju svoje obitelji i iznimnom strašću prema glazbi.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala