Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 9.12.
Nakon utakmice hrvatske reprezentacije protiv Brazila čeka nas susret Nizozemske i Argentine te nekoliko hit filmova

TV Preporuke dana – Petak 9.12.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 9. prosinca.

SERIJE / EMISIJE

Nogomet, SP Katar: HRVATSKA - Brazil, HTV 2 u 15:50 sati

Nogomet, SP Katar: Nizozemska - Argentina, HTV 2 u 19:50 sati

Milijarde, HTV 3 u 21:05 sati
Axe se odlučuje na velike poteze nakon nekonvencionalnog nadahnuća. Chuck se odlučuje na očajničke poteze zbog svoje obitelji. U Wendynoj vezi javljaju se napetosti. Chuck i Sacker manipuliraju s bivšim suradnikom.

Stanje nacije, HTV 2 u 22:30 sati
Politička satira Zorana Šprajca na RTL-u u malo kasnijem terminu.

FILMOVI

Oblik vode, HTV 1 u 21:10 sati
Sally Hawkins tumači lik žene zaposlene u vladinom laboratoriju maksimalne sigurnosti, koja žudi s nekim stvoriti odnos. No, to se sve promijeni kada otkrije da se u laboratoriju čuva neobično biće, koje ima nevjerojatne ljudske karakteristike. Njih dvoje stvore neobičnu povezanost, unatoč protivljenju nemilosrdnih čuvara.

Let, Nova TV u 23:45 sati
Nakon što je uspješno prizemljio padajući avion i tako spasio putnike od sigurne smrti, protiv pilota Whipa Whitakera je pokrenuta istraga jer se sumnja da je noć prije leta konzumirao alkohol. Whitakeru ne preostaje ništa drugo nego borba za čast, ali i istinu.

Dvostruka igra, HTV 1 u 23:50 sati
Ubijen je američki senator i svi dokazi upućuju na sovjetskog ubojicu kodnog imena Kasije za koga se dugo smatralo da je mrtav. Dvojicu ljudi koji najbolje poznaju Kasija spoje kako bi ga pronašli. Paul Shepherdson (Richard Gere) umirovljeni je operativac CIA-e koji je proveo karijeru loveći Kasija širom planete. Ben Geary (Topher Grace) je ambiciozni mladi agenf FBI-a i obiteljski čovjek koji je proučavao svaki Kasijev korak.

Snjegović, RTL u 0:20 sati
Dolaskom zime u Oslo, vraća se strah od misterioznih ubojstava koja se ponavljaju svake zime u zadnjem desetljeću. Istragu preuzima detektiv Harry Hole, koji se kao glavni junak pojavljuje u mnogim romanima jednog od najuspješnijih svjetskih pisaca Joa Nesboa.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala