Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Avatar: Put vode oduševio prve gledatelje
Više od desetljeća očekivan nastavak sljedeći tjedan konačno stiže u kina

"Avatar: Put vode" oduševio prve gledatelje

Foto: YouTube

Desetljeće dugo čekanje na nastavak Avatara sljedećeg tjedna dolazi svom kraju, a prve reakcije na film izrazito su pozitivne.

Avatar: Put vode čekali smo 13 godina, a novi film Jamesa Camerona ovih je dana bio predstavljen novinarima na svjetskoj premijeri u Londonu. Prve reakcije su izrazito pozitivne te su mnogi ponovno oduševljeni Cameronovom beskonačnom maštom i nevjerojatnim vizualnim efektima.

Novinar Fandanga film je prozvao fenomenalnim te većim, boljim i emotivnijim od originala. „Priča, spektakl, duhovnost, ljepota – ovo su snimanje filmova i pričanje priče u svom apsolutno najboljem izdanju“, piše Erik Davis, a mnogi su istog mišljenja. „Vjerovala sam da će James Cameron još jednom podići ljestvicu efektima, ali ovi vizuali su toliko nevjerojatni. Jedan divan kadar za drugim“, oduševljena je Colliderova Perri Nemiroff.

Nastavak Avatara vraća nas na Pandoru i nastavlja priču o obitelji Sully (Jake, Neytiri i njihova djeca) te probleme s kojima se susreću, što će sve poduzeti da zaštite jedni druge, kakve bitke će voditi samo da prežive i s kakvim tragedijama će se susretati. Glumačku ekipu čine Zoe Saldana, Sam Worthington, Sigourney Weaver, Stephen Lang, Kate Winslet, Michelle Yeoh, Cliff Curtis, Joel David Moore, Edie Falco i Jemaine Clement.

Avatar: Put vode u hrvatskim kinima pretpremijerno stiže 14. prosinca, a premijerno kreće 15. prosinca. Ulaznice je moguće kupiti od 23. studenog online i na blagajnama kina.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala