Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Najava filma Disenchanted otkriva što nas čeka u nastavku filma Začarana
Nastavak omiljenog filma s Amy Adams u glavnoj ulozi uskoro stiže na Disney+ platformu

Najava filma "Disenchanted" otkriva što nas čeka u nastavku filma "Začarana"

Disney je objavio trailer za svoj novi film, Disenchanted, glazbeni zabavni nastavak filma Začarana iz 2007. godine, koji nam na male ekrane ponovno vraća Amy Adams i Patricka Dempseyja, kao i Jamesa Marsdena i Idinu Menzel.

Trailer nam otkriva Giselle (Adams) u pripremi za svoj novi život te otkriva sve ono što ju plaši i čemu se veseli u novom životu sa svojim mužem Robertom (Dempsey). No kada njen život u Monroevilleu, kojim upravlja zloglasna Malvina Monroe, ispadne puno teži no što je mislila, Giselle se okreće čaroliji kao bi stvorila bajkovit život o kojem je oduvijek sanjala.

Uzrečica "pazi što želiš" još jednom se pokaže istinitom jer Giselle uskoro otkrije kako sve akcije imaju svoje posljedice te se uskoro neočekivano nađe u ulozi zločeste maćehe. Sada je na Robertu, kralju Edwardu (Marsden) i kraljici Nancy (Menzel) da joj pomognu da ispravi sve što je pošlo po krivu prije nego sat otkuca ponoć.

Maya Rudolph pridružila se glumačkoj ekipi kao glavna antagonistica Malvina, dok je Gabriella Baldacchino zamijenila Rachel Covey u ulozi Morgan, Giselline pokćerke.

Adam Shankman drži redateljsku palicu filma, u kojem ćemo imati prilike čuti pjesme za koje glazbu i stihove potpisuju dobitnici Oskara Alan Menken i Stephen Schwartz.

Film Disenchanted će se ekskluzivno prikazivati na streaming platformi Disney+, na koju stiže već 18. studenog ove godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala