Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Još jedan uspješan vikend za DC-jev Black Adam
Novi film Dwaynea Johnsona, na kojem je radio preko 10 godina, publika je odlično prihvatila dok su kritičari suzdržani

Još jedan uspješan vikend za DC-jev "Black Adam"

Foto: YouTube

Novi film o superjunacima, odnosno antijunaku, Black Adam drugi je vikend prikazivanja i dalje uvjerljivo najgledaniji film diljem svijeta.

Film je prema podacima Blitz filma i kod nas bio najgledaniji barem u prvom vikendu prikazivanja te navode kako je imao najjače otvaranje u Hrvatskoj. Kritičari diljem svijeta i dalje nisu oduševljeni filmom, ali Johnson je zadovoljan što ima podršku publike na čemu redovito zahvaljuje na svojim društvenim mrežama. Zarada u ovih 10-ak dana iznosi 111 milijuna dolara u Sjevernoj Americi te još 139 milijuna u ostatku svijeta (ukupno 250 milijuna).

DC i Warner Bros. mogu biti zadovoljni s tim kako je film prihvaćen te s odličnim ocjenama i dojmovima gledatelja, ali zasad nije poznato hoće li ovakav uspjeh biti dovoljan da studio odobri snimanje nastavka. Naime, prema trenutnoj zaradi Black Adam prati Johnsonov film Hobbs i Shaw i Marvelove Eternalse pa ako konačna zarada bude slična njima to možda neće biti dovoljno za nastavak – s obzirom na to da se trošak produkcije, marketinga i snimanja dodatnih scena procjenjuje na između 195 i 200 milijuna dolara. Neizvjesnost oko nastavka dolazi i zbog toga što su prošli tjedan na čelo DC Studiosa stigli James Gunn i Peter Safran.

Radnja Black Adama upoznaje nas s događajima od prije 5000 godina kad je Adam (Dwayne The Rock Johnson) dobio svoje moći koje je koristio u loše svrhe zbog čega je zatočen, te nas vraća u moderan svijet gdje nalazimo njegovo nekadašnje kraljevstvo od kojeg je ostala samo sjena. Igrom slučaja Adama iz zatočeništva oslobađa Adrianna (Sarah Shahi) te Adam kreće dijeliti svoj pravednički gnjev. Tu na scenu stupa Društvo pravde koje čine Hawkman (Aldis Hodge), Doktor Fate (Pierce Brosnan), Atom Smasher (Noah Centineo) i Cyclone (Quintessa Swindell) koje Adama želi vratiti tamo gdje pripada. U ostalim ulogama su Marwan Kenzari, Bodhi Sabongui, Mohammed Amer i Viola Davis.

Black Adam od 20. listopada možete gledati u redovitoj distribuciji hrvatskim kinima.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala