Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Black Adam moćniji nego ikada
Najveća zvijezda današnjice Dwayne "The Rock" Johnson u vodećoj ulozi ima najjače otvaranje u Hrvatskoj

Black Adam moćniji nego ikada

Dwayne Johnson igra ulogu života u akcijskom blockbusteru Black Adam studija New Line Cinema, u distribuciji Blitz filma.

Novi kino hit kompanije Warner Bros. već je prvog tjedna prikazivanja pogledalo 22.553 gledatelja (sa zaradom od 1.037.128 kn), te je time ostvario najjače otvaranje Dwaynea Johnsona u vodećoj ulozi u Hrvatskoj!

Vikend otvaranje filma sa 18.646 gledatelja (i zaradom od 876.859 kn) je jače od Johnsonovih dosadašnjih kino hitova kao što su San Andreas, Krstarenje džunglom i Rampage: Totalni kaos te oba filma Jumanji.

Black Adam je prvi dugometražni film koji istražuje priču o DC-jevom antijunaku dolazi na veliko platno pod redateljskom palicom Jaumea Collet-Serra koji je sa Johnsonom radio i na filmu Krstarenje džunglom (Jungle cruise).

The Rock se okušao u gotovo svim žanrovima, a odijevanje odijela super junaka oduvijek je bilo nešto što je priželjkivao. Rock kaže: „Volio sam stripove i oduvijek sam bio dijete DC-a. Naginjao sam prema Black Adamu jer je bio jedan od rijetkih superheroja, superzlikovaca, antijunaka koji je imao obojenu kožu i izgledao je poput mene.“

I dok je put do velikog platna bio dug više od deset godina, Johnsonova povezanost s likom i njegovom pričom ostala je snažna.

U drevnom Kahndaqu, Adam je dobio svemoćne moći bogova, ali ih je koristio za osvetu i zato je bio kažnjen. Sada, 5000 godina kasnije, Adam je oslobođen i ponovno širi svoj mračni osjećaj pravde. Budi se u modernom Kahndaqu, koji je u njegovo vrijeme bio veliko kraljevstvo od kojeg je ostala tek sjena. Nekada poznata i bogata zemlja, rodno mjesto drevne magije i epicentar najvitalnijeg, neprocjenjivog resursa u regiji - eternija - na meti je pljačkaša zbog tog dragocjenog resursa. Adam se odbija predati i izaziva tim junaka poznatih kao Društvo pravde koje čine Hawkman, Doktor Fate, Atom Smasher i Cyclone, a koji ga žele vratiti u vječno zatočeništvo.

Uz Johnsona glumačku postavu zaokružuju Aldis Hodge koji glumi Hawkmana, Noah Centineo u ulozi Atom Smashera, Sarah Shahi, Viola Davis, Pierce Brosnan i mnogi drugi. Moćna postava iza kamere je uključivala direktora fotografije Lawrencea Shera, scenografa Toma Meyera, kostimografe Kurta i Barta i supervizora vizualnih efekata Billa Westenhofera, montažere Mikea Salea i Johna Leeja i skladatelja Lornea Balfea.

Black Adama u distribuciji Blitza pogledajte u kinima u IMAX®, 4DX i ostalim kino formatima, a ulaznice su u prodaji online i na blagajnama kina.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala